Evde spor yapmak mümkün mü?

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
171 63 kiloyum, yavaştan vücudumu toparlayıp ardından spor salonuna gideceğim şu an ona imkanım olmuyor, evde gelişmek için önereceğiniz bir uygulama program var mıdır? Şınav için alet aldım daha düzgün olur diye, dambıl almayı da düşünüyorum 5kg ideal midir?

Tabii ki. ChatGPT'ye bile sorabilirsin ne yapıp yapmayacağını.
Ama ne tür spor yağtığına göre de değişir.

Evet evde vücudunu geliştirmek mümkün. Bu link üzerinden bu konu hakkında ayrıntılara ve şartlara ulaşabilirsin.

Vücut ağırlığınızı kullanarak "giriş" seviyesinde sporunuzu evde yapabilirsiniz. Lakin dumbbell alıp gereksiz para harcamayın. Ağırlık takılabilenleri gereksiz pahalı oluyor. Pull Up, Push Up, Dips, Press varyasyonlarıyla direnç ve güç kazanıp sonra salona başlayabilirsiniz.

Yaş ve kilo durumu alabilir miyim hocam?

19 171 63 hocam.

Yaş ve kilo durumu alabilir miyim hocam?
19 171 63 hocam

Dumbell almaya gerek yok mudur sizce? Barfiks gerekli midir?

5kg ile yeni başlıyorsan belki biceps birde triceps çalışırsın.

Yapılmaz kankam, spor salonlarında makineler olmadan vücudunu yeterince eiyi geliştirmesin, bir çift dumbel ile gelişilmiyor. Merdeyse hiç bir etkisi olmaz spor yapıyorum demek için yaparsın.
10-20-30-40 kiloluk dumbell alırsan, göğüs, kol ve bacak çalışabilirsiniz ama yine sırt eksik kalır. Yani yeterince ekipman alırsan gelişebilirsin fakat spor tecrüben olmadan, hareket kontrolün disiplinin ayrıca bunların maliyetini göze aldığımız da mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…