Evde spor yapmak

Herkese merhaba. Ben powerlifting yapıyorum. Spor salonuna artık hiç vaktim yok gitmeye bu yüzden evde yapacağım. 4 hareket yapıyorum zaten sadece. Şimdi sorum şu, ben 20 kg plaka alacağım 4 adet ve bir tanede olimpik bar gibi bir şey alacagim ancak fiyatlarina baktığımda plakaların tanesi 5 binlerde olimpik bar fiyatı da neredeyse 5 bin. Ben bunlara 25 bin lira vermek istemiyorum nereden satın alabilirim bu parçaları? Ankara da oturuyorum.

Herkese merhaba. Ben powerlifting yapıyorum. Spor salonuna artık hiç vaktim yok gitmeye bu yüzden evde yapacağım. 4 hareket yapıyorum zaten sadece. Şimdi sorum şu, ben 20 kg plaka alacağım 4 adet ve bir tanede olimpik bar gibi bir şey alacagim ancak fiyatlarina baktığımda plakaların tanesi 5 binlerde olimpik bar fiyatı da neredeyse 5 bin. Ben bunlara 25 bin lira vermek istemiyorum nereden satın alabilirim bu parçaları? Ankara da oturuyorum.
Hocam kendi konumunuzda 2. el bulursunuz o kadar pahalı olmasının sebebi çok ağır oldukları için kargoda çok pahalı oluyor.

Senin gibi evde çalışmak istemiş ama komşular rahatsız olduğu için satmak zorunda kalan birinden yarı fiyatına bulabilirsin.

Birde Evkur falan gibi isimler altında ikinci el mağazaları var. Şansın varsa öyle yerlere de bakabilirsin.

Ağırlıkları ucuza sanayiden döktürebilirsiniz ya da mermerden betondan vs. yapan da var internetten bir göz gezdirin derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı