Evde spora nasıl başlanır?

msıd

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Normalde bu yaz spora gidecektik arkadaşımınla ama gidemedik. Okul açılınca başlayacağız. 1 ayda evde spor yapmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Evde dumbbell ve koşu bandı var. Bunlarla başlanır mı, gerekli mi bilmiyorum. Boy 1.80, kilo 55.

Herkese iyi günler. Normalde bu yaz spora gidecektik arkadaşımınla ama gidemedik. Okul açılınca başlayacağız. 1 ayda evde spor yapmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Evde dumbbell ve koşu bandı var. Bunlarla başlanır mı, gerekli mi bilmiyorum. Boy 1.80, kilo 55.
Hocam kaç kiloya düşmek istiyorsunuz ve kas yapma odaklı mı gidiceksiniz?

1.80 boy 55 kg diyor gencler. Çocuk bir deri bir kemik, tabii ki kas yapacak.
Haklısın abi daha çok düşerse gg.

Hocam o zaman evde zor kas yaparsınız bir kere zayıflama aleti bulun (diyetisyenlerde vardır) günlük bazal metabolizma hızınızı hesaplatın sonrasında o hız atıyorum 2000 kcal siz günlük öğünlerde en az 3000 kcal beslenin ki kilo alırsınız.

Kas için spor salonuna yazılın ardından vücut geliştirme aletlerinin 6-7 sinde 3 set 12 tekrardan gayet güzel gelişebilirsiniz.

Evde kas yapmanız çok yavaş fakat istiyorsanız play store da "30 Günde Baklava Karın" gibi saçma isimli uygulama var fakat içeriği çok çok harika güzel.

Şınav, squat, kalf ve karın egzersizleriyle vücut ağırlığı kullanarak hiçbir alet olmadan spor ve kas yapabilirsiniz.

Karın egzersizlerine ve aletsiz hareketlere youtube üzerinden calisthenics olarak arama yaparsanız ulaşırsınız. Başlangıç olarak yazdıklarım size yeterli gelecektir. Sayı ve seti kendinizi aşırı zorlamadan belirleyebilirsiniz.

Haklısın abi daha çok düşerse gg.

Hocam o zaman evde zor kas yaparsınız bir kere zayıflama aleti bulun (diyetisyenlerde vardır) günlük bazal metabolizma hızınızı hesaplatın sonrasında o hız atıyorum 2000 kcal siz günlük öğünlerde en az 3000 kcal beslenin ki kilo alırsınız.

Kas için spor salonuna yazılın ardından vücut geliştirme aletlerinin 6-7'sinde 3 set 12 tekrardan gayet güzel gelişebilirsiniz.

Evde kas yapmanız çok yavaş fakat istiyorsanız Play Store da "30 günde baklava karın" gibi saçma isimli uygulama var fakat içeriği çok çok harika güzel.

O uygulamaların cok bir yararı yok amacım dediginiz gibi kilo alıp kas yapmak.

1.80 boy 55 kg diyor gencler. Çocuk bir deri bir kemik, tabii ki kas yapacak kilo alacak.
aynen niye kilo vermek isteyeyim ki

Dambıl kaldırabilirsin.

Bunu hiç dusunememistim. İyi fikir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı