Evde telefondan 35.3 upload alıyorum Superbox almak mantıklı mı?

SuperBox kullanıcısı olarak şunu belirtmek istiyorum. Telefonda ölçülen ile pratikte size verilen hız aynı değildir. Sebebi ikisi farklı baz istasyonlarına bağlanıyor. Ama yine de kötü değildir. Benim hızım sınırlı olmasa şu an 45-60 MBPS görüyorum upload 20-30 Bandında.

Full sınırsız paket 280 TL ye satılırken dediğiniz mantıklıydı. Artık öyle bir paket yok. Superbox ın bir özelliği kalmadı. 10 mbit 130 TL oldu. Bazen kampanya ile 99 TL oluyor. ADSL daha iyi. Şebeke dalgalanması da olmuyor. Modemi pencereye yapıştırmak zorunda da kalmıyorsunuz. İkisinin de çektiği yerde adsl daha ucuz ve daha mantıklı.

ADSL fiyatına olsaydı tercih edilebilirdi.

SuperBox kullanıcısı olarak şunu belirtmek istiyorum. Telefonda ölçülen ile pratikte size verilen hız aynı değildir. Sebebi ikisi farklı baz istasyonlarına bağlanıyor. Ama yine de kötü değildir. Benim hızım sınırlı olmasa şu an 45-60 MBPS görüyorum upload 20-30 Bandında.
bana 10-20 upload da yeter siz şuan ki kullandığınız pakete ne kadar veriyorsunuz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı