Evde vücut geliştirebilir miyim?

Exotic

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben 16 yaşında bir gencim. Boyum 1.66 kilom 58-59. Ben vücut geliştirmek istiyorum ama fitness' a gitme imkanım yok. Evde baklavalara veya göğüs kaslarına sağlam kol kaslarına sahip olabilir miyim? Vücudumun her yerinin çalışmasını istiyorum. Kaslar belirgin olsun yeter, şişmiş kaslar istemiyorum. Güzel görünecek sıkı bir vücuda evde sahip olabilir miyim?

Ekmek çok tüketme, et tarzı şeyler yemeğe bak. Üşenmez isen ilk başta dışarda 30 dk yürü/koş sonra eve gel egzersizlere başla ısınmadan başlarsan fazla yarar alamazsın. Demirli eklenip çıkarılan dumble seti al internetten kol, göğüs ve sırt hareketlerini bunla yaparsın karın kası içinde sadece beslenmene dikkat et ve hareketleri yap.

Öyle profesyonel çalışma ile yapılacak şeyler istemediğin için evet mümkün. Ancak öncelikle " neresi için nasıl çalışacağını bilmen " gerekiyor. Youtube'da bu işi çok güzel anlatacan hocalar ve sporcular var, bir göz at. Ayrıca bir milli halterci olarak sana tavsiyem beslenmene çok çok dikkat et. Yoksa, normalde 3 ayda alacağın yolu 6 ayda zor alırsın. Başarılar.

Öyle profesyonel çalışma ile yapılacak şeyler istemediğin için evet mümkün. Ancak öncelikle " neresi için nasıl çalışacağını bilmen " gerekiyor. Youtube'da bu işi çok güzel anlatacan hocalar ve sporcular var, bir göz at. Ayrıca bir milli halterci olarak sana tavsiyem beslenmene çok çok dikkat et. Yoksa, normalde 3 ayda alacağın yolu 6 ayda zor alırsın. Başarılar.
Nasil yemeli, benimde omuzlarim küçük. Biraz daha iri olmasini istiyorum. Nasil olur ?

Sen yeterki yapmak iste. Her gün düzenli olarak çalışırsan kesinlikle verim alabilirsin. Ancak uzun koşular yapman gerekebilir uzun kondisyon için. Başarılar.

ozelden ulasabilirsin sana bi porgram hazirlariz beraber
Özel sistemi çalışmıyor. Ben size buradan yazabilirim.
Merhaba. Vücut geliştirmek istiyorum. Siz bu konuda bilgilisiniz galiba, böyle insanların özeneceği baklavalarim koprucuk kemiklerim olsun istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Ve bu işler sizin de bildiğiniz gibi çok kötü sonuçlar da verebiliyor. Sizin bilginize guvenebilirim değil mi :) Eger isterseniz faceden yazabilirsiniz. Ahmet BAH

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı