Evde vücut geliştirebilir miyim?

Konunun üzerinden 5 yıl geçmiş, hortlatıyorum biraz. Çalışman nasıl ilerledi, ne duruma geldin, mutlu musun?
Vay be duygulandım. Kilom 76 boyum 1.70 aşağı yukarı. Konuyu açtığım zamanları hatırlıyorum. Evde pek götürememiştim bu işi salona yazılmıştım sonra. Evde olur mu olur ama bence çok zor. Her yiğidin harcı değil evde vücut geliştirmek, yapanın anlından öperim. Vücudum şuan kaslı evet ama fit değil. 76 en son ölçtüğüm kilom. Şuan 78 falan da olabilirim malum karantinadan dolayı. Bu işin %50 si salona gitmek %50 si beslenmek. Vücut geliştirmek para isteyen bir iş her türlü. Spor yapmak icin bi butceye gerek yok ama kas kütlesi artırmak biraz cebi acıtıyor açıkçası. Aylık bütçe planlamanı ona göre yapmalısın. Karantinadan sonra cardio ile yağ yakıp orta derece bi vucuda sahip olurum diye düşünüyorum. Kolum 37-38 cm falandı en son.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı