Evde vücut geliştirmek mümkün mü?

Confimante

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar.

Yaklaşık 2 ay küsurdür spor salonunda vücut geliştirme yapıyorum, ammavelakin yaz geldi ve tarlada çalışma vakti geldi. Saat 3'ten gece 2'ye kadar tarladayım, spor salonu 18.00'da açılıp 22.00'da kapanıyor erkekler için. Eve birkaç eşya alayım diyorum, dumbell, bar, bench falan. İşe yarar mı, yani vücüdum gelişmeye devam eder mi?

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar.

Yaklaşık 2 ay küsurdür spor salonunda vücut geliştirme yapıyorum, ammavelakin yaz geldi ve tarlada çalışma vakti geldi. Saat 3'ten gece 2'ye kadar tarladayım, spor salonu 18.00'da açılıp 22.00'da kapanıyor erkekler için. Eve birkaç eşya alayım diyorum, dumbell, bar, bench falan. İşe yarar mı, yani vücüdum gelişmeye devam eder mi?

Teşekkürler...

Hocam, öncelikle kolay gelsin. Vücut geliştirmeye devam edin, pes etmeyin. Günlük protein ihtiyacınızı alıp ve iyi bir antrenmanla gelişmenize fayda sağlayacaktır. Kolay gelsin, sağlıkla kalın.

Hocam spor salonu kadar çok seçenek olmayacakdır ama vücudunuz gelişmeye devam edecekdir. Tarlada bulduğunuz çekirgeleri ağzınıza atarak protein ihtiyacınıda karşılarsınız(!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı