Evde vücut yapmak

Daha fazla  
Selam, eve halter seti ve dambıl seti alsam, evimde halihazırda koşu bandı da var. Üstüne internetten Full body çalışmaları yapsam bana ne kadar katkısı olur? Amacım deadlift gibi şey yapmak değil daha fit ve sağlam bir vücudum olsun istiyorum, zaten eskiden boksör olduğum için altyapım var. Yaşım 15, yaşıtlarıma göre oldukça güçlü olduğum denilebilir.

İllaki katkısı olur ancak spor salonuna gitmeni tavsiye ederim
Spor salonu fiyatları uçtuğu için ve çoğu spor salonu mülteci kampları gibi olduğu için ilk 3-4 aylık gelişimi evde bu dediğim yolla yapmak istiyorum. Sonrasında bende spor salonuna yazılmayı planlıyordum.

Spor salonu fiyatları uçtuğu için ve çoğu spor salonu mülteci kampları gibi olduğu için ilk 3-4 aylık gelişimi evde bu dediğim yolla yapmak istiyorum. Sonrasında bende spor salonuna yazılmayı planlıyordum.

Hocam ben evde sadece damar ve biraz kol kası yapmıştım ama ben kendi sağlığım için başlamıştım

Hocam bu yaşlarda spor salonu önerilmiyor diye biliyorum. Bende yazılacaktım fakat hiçbir doktor önermemiş.

Sana naçizane tavsiyem bu aylarda spor salonuna gitme genelde yazda vücüt yapıp kaslı gözükmeye çalışanlarla dolu salonlar ve acayip kalabalık. Şimdilik direnç bantları ve dumbbellar ile Full body atabilirsin. Kış gelene kadar evde Full bodyler at ve temelin zaten sağlam biraz da kuvvetleşdir. Katkısını görüceksin.

Hocam bu yaşlarda spor salonu önerilmiyor diye biliyorum. Bende yazılacaktım fakat hiçbir doktor önermemiş.

Bu konuda 14 yaşı geçtikten sonra uygun hatta benim gittiğim spor salonunda 8 yaşlı çocuklar ve ellerinde ağırlıklarla bir şey yapmaya çalışıyorlardır. Zaten hoca size ağır girmemenizi ve hangi hareketleri hangi ağırlıkta yapmanız gerektiğini söylecektir.

Alın ve sporunuzu yapın kardeşim açık ve net. Söylenenlere kulak asmayın. Sporun her zaman faydası vardır onu da geçtim, istediğiniz fit vücuda mutlaka sahip olursunuz. Evde yapsanız dahi. Tabiki düzen ve beslenme de birer unsur. Benim jokey arkadaşım var, eline dambıl almışlığı yoktur. Sahip olduğu vücudu gören adamlar aynı vücuda ulaşmak için haftalık programın nedir diye soruyor. Oysaki salonun yanından bile geçmez. Demem o ki , belli bölgeleri evde dahi olsa çalışıp devamlılık kazandırırsan vücut sen istesende istemesende oluşur. Ben de hem dambıl hem halter seti var sproru evde yapıyorum,bir de mutlaka kapı için barfiks demiri almanı tavsiye ederim, 100-200 lira arasına bulabiliyorsun.

Alın ve sporunuzu yapın kardeşim açık ve net. Söylenenlere kulak asmayın. Sporun her zaman faydası vardır onu da geçtim, istediğiniz fit vücuda mutlaka sahip olursunuz. Evde yapsanız dahi. Tabiki düzen ve beslenme de birer unsur. Benim jokey arkadaşım var, eline dambıl almışlığı yoktur. Sahip olduğu vücudu gören adamlar aynı vücuda ulaşmak için haftalık programın nedir diye soruyor. Oysaki salonun yanından bile geçmez. Demem o ki , belli bölgeleri evde dahi olsa çalışıp devamlılık kazandırırsan vücut sen istesende istemesende oluşur. Ben de hem dambıl hem halter seti var sproru evde yapıyorum,bir de mutlaka kapı için barfiks demiri almanı tavsiye ederim, 100-200 lira arasına bulabiliyorsun.
Hocam hangi markayı kullanıyorsunuz? (Halter seti)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı