Evden para nasıl kazanılır?

Şu an kaç kişi görüntüledi.

Hocam MediaFire'de ilan aktiflestiğini geç gördüm gordugumde 20 25 görüntülenmedeydi linkvertise 30dk 1saat kadar oldu atali onda 2 kisi kadar falan.

Bununla ilgili video var mı?

Hocam ben video göremedim varsa da bilmiyorum benim kendi kafamda tasarladığım ürettiğim sistem bu şekildedir :)

@773557 hocam biraz gec fark ettim ama mcpedl sitesine direkt MediaFire dosyasini vermek yerine linkveriste sitesinin link koyunca görüntüleme daha fazla olacak gibi bir düşüncem var ve yüklemek içinde mecbur linkveristeyi kullanacaklar o yüzden boyle bir şey yapmak daha mantıklıymış😅

@773557 hocam biraz gec fark ettim ama mcpedl sitesine direkt MediaFire dosyasini vermek yerine linkveriste sitesinin link koyunca görüntüleme daha fazla olacak gibi bir düşüncem var ve yüklemek içinde mecbur linkveristeyi kullanacaklar o yüzden boyle bir şey yapmak daha mantıklıymış😅

@773557 hocam iyi akşamlar. Öncelikle bu sistemin calıştığını size söylemek isterim. Ve buyuk oranda artis yasadim yaptığım değişiklikler ile çok düşük bile olsa tablo bu şekilde:)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241023_225034_Chrome.jpg
    Screenshot_20241023_225034_Chrome.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı