Doğru söylüyor. Şahsen ben ayda 90k kazandıracak iş bulsam kimseye söylemem. Sadece kendim yaparım.Bu arkadaştan hiç bilgi almaya çalışma. Genelde ayda 100 dolar kazanıyorum deyip yok olurlar.
Doğru söylüyor. Şahsen ben ayda 90k kazandıracak iş bulsam kimseye söylemem. Sadece kendim yaparım.Bu arkadaştan hiç bilgi almaya çalışma. Genelde ayda 100 dolar kazanıyorum deyip yok olurlar.
90 dolar dedim 90k değil. O kadar kazanacaksan çok çalışman lazım.Doğru söylüyor. Şahsen ben ayda 90k kazandıracak iş bulsam kimseye söylemem. Sadece kendim yaparım.
Yaptığınız pakete bağlı. Ben ilk yüklememde acemi olduğum için red ettiler. İlkinde mcpedl sayfasının kapağı kötü olduğu için ikincisinde koyduğum resimler kötü olduğu için. Biraz özen göstermen lazım yani. Her şeyi kabul etmiyorlar direkt. Her şey hazır olduktan 2 veya maksimum 3 gün sonra onayladılar.
Hiç hatırlamıyorum cidden. Uzun süre oldu. Gözüküyor ama ne durumda olduğu.Redettiklerinde bildirim geliyor değil mi?
Hiç hatırlamıyorum cidden. Uzun süre oldu. Gözüküyor ama ne durumda olduğu.
Evet hocam bizzat girdim denedim bedrock için.Hiç hatırlamıyorum cidden. Uzun süre oldu. Gözüküyor ama ne durumda olduğu.
@Zeixertion0 Hocam birde Bedrock paketi olduğundan eminsin değil mi? Site sadece Bedrock sürümü için.
İlk kapağına göre baya iyi. Siteye girip milletin kapaklarına bak istersen : D. Bol şans. Paket yanına 3-4 model daha eklersen bu paket fena patlar aslında.Teşekkürler hocam şu an biraz uğraştım bir şeyler yapmaya calistim kapak pek istedigim gibi olmadi ama denedim umarım kabul görür.
Acemilik ile boyle bir kapak yaptım sonuçları göreceğiz![]()
Teşekkürler hocam daha birçok modlarım var deneyeceğim ilginiz için çok teşekkürlerİlk kapağına göre baya iyi. Siteye girip milletin kapaklarına bak istersen : D. Bol şans. Paket yanına 3-4 model daha eklersen bu paket fena patlar aslında.
Teşekkürler hocam daha birçok modlarım var deneyeceğim ilginiz için çok teşekkürler.
@Chitose hocam iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama şu anda dediğinizi yaptım link kısaltıp attım uygulamaya şu an öne çıkarmak için yapabileceğim bir şeyler var mı?
Ee. Ne yaptın.
Şu an kaç kişi görüntülediHocam simdi ilk olarak mod paketi oluşturulacak. Sonrasinda MediaFire yükledim bu dosyayı bu yüklediğim dosyanin linkini mcpedl sitesine paylastim fotograflar ile (ilan oluşturdum) ardindan bu mcpedl linkini aldim linkvertise sitesi ile link kisaltip ayni ilan oluşturma mevzularinin benzerini yaptım şu anda ise o oluşturduğum linkvertise sitesindeki link basinca modu yukleme sayfasina (mcpedl) sitesine atıyor bu da linkveriste sitesinde görünümleri arttiriyor şu an herhangi bir para kazanma durumu olmadi sanirsam 1000 görüntülenmede olacak zannımca yaptığım seyler biraz kolay gibi anlattim ama düşünme süresi modlari yapma ve aktarma surecinde bir takim acemilik aksakliklari yasadim öğrenince basit geliyor ama kavrayabilmek gerekiyor.
Bunla ilgili video var mı .Hocam simdi ilk olarak mod paketi oluşturulacak. Sonrasinda MediaFire yükledim bu dosyayı bu yüklediğim dosyanin linkini mcpedl sitesine paylastim fotograflar ile (ilan oluşturdum) ardindan bu mcpedl linkini aldim linkvertise sitesi ile link kisaltip ayni ilan oluşturma mevzularinin benzerini yaptım şu anda ise o oluşturduğum linkvertise sitesindeki link basinca modu yukleme sayfasina (mcpedl) sitesine atıyor bu da linkveriste sitesinde görünümleri arttiriyor şu an herhangi bir para kazanma durumu olmadi sanirsam 1000 görüntülenmede olacak zannımca yaptığım seyler biraz kolay gibi anlattim ama düşünme süresi modlari yapma ve aktarma surecinde bir takim acemilik aksakliklari yasadim öğrenince basit geliyor ama kavrayabilmek gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.