Eve hangi internet alınmalı?

Westslinger

Hectopat
Daha fazla  
Oturduğum mahalle, apartman ve dairem 100mbs/25 upload destekliyor. Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim bilmiyorum. Ping sorunu gibi şeyler yaşamak istemiyorum. Ayrıca ilk kez tek başıma eve çıktığım için süreci bilmiyorum. En başta ne kadar para ödemem gerekiyor, ne kadar sürede internet bağlanıyor gibi. Bu tür sorularıma yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oturduğum mahalle, apartman ve dairem 100mbs/25 upload destekliyor. Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim bilmiyorum. Ping sorunu gibi şeyler yaşamak istemiyorum. Ayrıca ilk kez tek başıma eve çıktığım için süreci bilmiyorum. En başta ne kadar para ödemem gerekiyor, ne kadar sürede internet bağlanıyor gibi. Bu tür sorularıma yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım.
Merhaba uzun yıllardır farklı farklı yerlere taşındım, bu süreçlerde TTNet, TurkNet, Turkcell Super Online gibi internetler kullandım. Hem çözüm odaklı hem fiyat odaklı hem de performans olarak en beğendiğim TurkNet oldu. Kendi alt yapısını kullanan bir bölgede yaşamadım, ancak kendi alt yapısının bulunduğu yerde yaşıyorsan çok daha iyi performans alacağına eminim. İnternet üzerinden başvuruda bulunuyorsun, açık adresini ve kişisel bilgilerinle ekip gelip bağlantıyı yapıyor. Çoğu firma kurulum ücreti almıyor. Ancak TurkNet'te alt yapın VDSL ise modemini kendin satın alman gerekiyor. Eğer internet alt yapın Fiber ise ve Turk Telekom alt yapısını kullanıyor ise modemi sana interneti kullandığın süre boyunca veriyor. Sonrasında geri teslim etmen gerekiyor.

Merhaba uzun yıllardır farklı farklı yerlere taşındım, bu süreçlerde TTNET, TurkNet, Turkcell super Online gibi internetler kullandım. Hem çözüm odaklı hem fiyat odaklı hem de performans olarak en beğendiğim TurkNet oldu. Kendi alt yapısını kullanan bir bölgede yaşamadım, ancak kendi alt yapısının bulunduğu yerde yaşıyorsan çok daha iyi performans alacağına eminim. İnternet üzerinden başvuruda bulunuyorsun, açık adresini ve kişisel bilgilerinle ekip gelip bağlantıyı yapıyor. Çoğu firma kurulum ücreti almıyor. Ancak TurkNet'te alt yapın VDSL ise modemini kendin satın alman gerekiyor. Eğer internet alt yapın fiber ise ve Türk Telekom alt yapısını kullanıyor ise modemi sana interneti kullandığın süre boyunca veriyor. Sonrasında geri teslim etmen gerekiyor.

Çok teşekkür ederim sağ olun. Gayet açıklayıcıydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı