Eve teknik destek veren bir firma var mı?

Emre Aslan100

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2015
Mesajlar
389
Çözümler
1
Merhabalar. Benim bilgisayarımda bazı problemler var ve ben bunu kendim çözemiyorum. Yeterli bilgiye sahip değilim. Eve PC'den anlayan bir uzman çağırmak istiyorum fakat böyle bir hizmet veren firma sanırım yok? Ya da bildiğiniz var mı?
 
Yetkili servisler bu şekilde maalesef hizmet vermemekte. Cihazınızın garantisi bitmediyse yetkili servis dışında işlem yaptırmamanızı öneririm. Sorunlarınız neler ve neden göndermek istemiyorsunuz?
 
Eğer Dell XPS serisi ürünler gibi eve destek hizmeti olan (o da 3-4 şehirde vardı) bir cihaz kullanmıyorsan bildiğim kadarıyla yok. Bulunduğun çevredeki görece kurumsal görünen bilgisayarcılardan destek isteyebilirsin, çoğu zaman firmalara kurumsal danışmanlık hizmeti ve sistem yönetimi üzerine çalışan şirketlerde biraz daha kalifiye çalışanlar oluyor. Sistem uzmanlığı harici sokak arasındaki bilgisayarcılardan mümkün olduğunca uzak dur. :D

Yalnız uyarayım, bahsettiğim tür kurumsal işletmelerdeki hizmet ücretleri sokak arası bilgisayarcılara göre yüksek olur.
 
Genel olarak kasayı söküp tamire götürenler olur. Siz de öyle yapabilirsiniz. Kasayı sökün götürün bir tamirciye, derdinizi anlatın. Çözüm bulurlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı