3-4'dür hidraforun basınç tüpünün havası kaçıyor ve tanzik gidiyor çünkü gelen usta yapamıyor. Boş yere şamreli değişiyor sonra hava basıp 100 lirayı cebe atıyor. Başka usta getiriyorum, otomatiği bozulmuş, burası patlamış diye sallıyor oda 4 katını cebe indiriyor. Dün çevirdim çıkardım, suyunu boşaltıp bisiklet pompası ile hava vurdum sorun giderildi. 15 dk bile sürmedi artık hesabını yapın. Geliyor ve bozuk olmayanı bozuk diye kitliyor. Geçenlerde yeni bulaşık makinesinin yeri için mutfak musluğunun vanasından bağlantı alması için usta getirdim, adam vurdu musluğu kırdı üstelik diğerini iyi sıkamadı. Ek olarak 150 işçilik + 100'de musluğa verdim. Eve gerekli olan her şeyi sipariş verdim her şeyi kendim değiştirdim. Usta'dan daha iyi yaptım. Cebimdeki bana kaldı. Üstelik adamın 100-300 liraya taktığı dandik ürünlerin yarı fiyatına 10 katı kaliteli ürünler takıyorsun. Evi geçen yıl 2 boyacıya boyattım ama kesmelerde izler var ve akmış. Ülkede düzgün usta yok. Adam geliyor ne ustasısın diyorum oda ben her işi yapıyorum diyor yani para için g... veriyorum diyor. Usta demek bir alanda ustalamış olan adama denir. Bir insan her konuda usta olamaz.