Lacaderal
Hectopat
Daha fazla
Kasa tam olarak nereden hava alacak?Öncelikle merhaba. Ben Everest 277a marka kasa kullanıyorum ve kasaya temperli cam takmayı düşünüyorum aşağıda verdim fotoğrafta işaretli olan bölme koymayı düşünüyorum mümkün mü acaba?
kasanın arka taafında delikli yer var önündede var ızgara.Kasa tam olarak nereden hava alacak?
Hocam kapağı sökün gitsinÖncelikle merhaba. Ben Everest 277a marka kasa kullanıyorum ve kasaya temperli cam takmayı düşünüyorum aşağıda verdim fotoğrafta işaretli olan bölme koymayı düşünüyorum mümkün mü acaba?
bendede rgb bileşenler oldu için kapağı yokHocam kapağı sökün gitsin. Ben öyle kullanıyorum. Benle yaşıt kasam var. Eki Görüntüle 1839838
Bu sıcak havalarda yapılmaması gereken yan kapağı açmak.Hocam kapağı sökün gitsin. Ben öyle kullanıyorum. Benle yaşıt kasam var. Eki Görüntüle 1839838
Oyle bir girisimde bulunacaksaniz kasaya fan almaniz sart gibi.zaten
bendede rgb bileşenler oldu için kapağı yok![]()
bendede rgb bileşenler oldu için kapağı yokHocam kapağı sökün gitsin. Ben öyle kullanıyorum. Benle yaşıt kasam var. Eki Görüntüle 1839838
Bu sıcak havalarda yapılmaması gereken yan kapağı açmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.