Everest Klavye Alınır mı?

@Jira @Cihatinan Hocam öneri için teşekkür ederim ama klavye biraz fazla boş gibi duruyor be, yani nasıl diyim fazla sade. :D Mekanikten vazgeçip birkaç klavye buldum yorumlarınızı alabilir miyim?
Özellikle G213 aşırı hoşuma gitti, tasarımı olsun, sınırsız renk seçimi olsun yani favorim o gibi ama yine de sizin de görüşünüzü almak isterim.
Ben olsam G213 almazdım. O kadar para verip de mekanik klavye almak daha mantıklı. Makro tuşu, geniş tasarımı, bilek destekli bir klavye istiyorsan G710+ var. Onun dışında tek önerim Masterkeys Lite L.

Genellikle Blue Switchleri beğeniyorlar. Razerdaki gibi o yüzden dedim. Malzeme kalitesi hiç de kötü değil. İnternetten incelemelerine bakarsanız görürsünüz. Çelik kasası var daha ne olsun :D
Şuan sana ck108'den yazıyorum ve malzeme kalitesi falan öyle videoda bişey bilmeden video çeken insanların çok iyi denildiğinde çok iyi olmuyor. Bilek desteğine koydukları malzeme bildiğin çöp bir plastik. Fırçalanmış metal alt plakası var diyorsan da sağlamlığına sağlam gibi duruyor ama öyle Logitech Razer Steelseries gibi markaların ürünleriyle kıyaslama kabul edilmez. Bu arada Blue switch tercih eden kitle belli bişey demek istemiyorum bu konu hakkında, ben black aldım ama bir red veya brown switch değil ne yazık ki. Sonuç olarak Motospeed markası genel olarak orta karar bir marka ve ne kaliteli bir mouse nede klavyesi var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı