Everest PSU nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ztKK99

Hectopat
Makaleler
2
Sizce bu PSU kaliteli midir?

Dosya Ekleri

• 20201121_193800.jpg
    20201121_193800.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 178
Bir Veverest Fanboyu bütün mesajlarımızı eksilemiş.

Bir insan nasıl Everest'e fan olabilir ki? SGM X-7 fiyatına göre güzel sayılabilecek bir mouse ama yani fan seviyesinde değil. Başka iyi ürünü var mı bilmiyorum SGM X-10'da sağ tık ile sol tık aynı anda basamıyordu bu yüzden GTA oynanmıyordu :D.

teknoloji şans işidir !? - YouTube
Teknoloji sadece berbat markalarda şans işidir. İyi markalarda sorun çıkarma ihtimali çok çok daha düşüktür.
Haklısınız çok düşük bir ihtimal de olsa kaliteli markalar da zaman zaman sıkıntı çıkartabiliyor. O yüzden söyledim. Büyük markalar da sıkıntı çıkarma ihtimali daha düşük çünkü adamlar en ince detayına kadar test ediyor ve öyle satışa sunuyor. Böyle markalar da iş biraz şansa kalıyor demek istediğim bu.

Bir insan nasıl Everest'e fan olabilir ki? SGM X-7 fiyatına göre güzel sayılabilecek bir mouse ama yani fan seviyesinde değil. Başka iyi ürünü var mı bilmiyorum SGM X-10'da sağ tık ile sol tık aynı anda basamıyordu bu yüzden GTA oynanmıyordu :D.
Mouse ile bileşen kıyaslanmamalı bence.

Arkadaşlar en başta şunu belirtmek isterim PSU benim değil abim elektronikçide çalışıyor ve bu PSU'nun Transistör'leri bozukmuş yapıp getirmiş. Bana da bunu satabilirsen sat dedi ben de Everest PSU'nun Sosyal'de adı çıktığı için sorayım belki bu modeli iyidir diye çünkü klasik bilgisayar PSU'su değil 1650 Watt Mining PSU'su. Bende sattıktan sonra başıma dert açmasın diye bu konuyu açtım.

Bu arada demek istediğim iki şey var.
1- C4 şakaları hiç komik değil, atılan mesajların yarısı C4 yazmış %25'i çöp yazmış geri kalanı ise ciddi yorum yazmış (Mesaj yazmak için mesaj yazmayın.).

2-Geç cevap verdim çünkü çok saçma bir ceza (Alttaki görsel.) yedim, hem yazdıkları konu başlığı daha alakasız ben gösterdiğim PSU'nun nasıl olduğunu soruyorum onlar direk Everest PSU yazmışlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    71,1 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar en başta şunu belirtmek isterim PSU benim değil abim elektronikçide çalışıyor ve bu PSU'nun Transistör'leri bozukmuş yapıp getirmiş. Bana da bunu satabilirsen sat dedi ben de Everest PSU'nun Sosyal'de adı çıktığı için sorayım belki bu modeli iyidir diye çünkü klasik bilgisayar PSU'su değil 1650 Watt Mining PSU'su. Bende sattıktan sonra başıma dert açmasın diye bu konuyu açtım.

Bu arada demek istediğim iki şey var.
1- C4 şakaları hiç komik değil, atılan mesajların yarısı C4 yazmış %25'i çöp yazmış geri kalanı ise ciddi yorum yazmış (Mesaj yazmak için mesaj yazmayın.).

2-Geç cevap verdim çünkü çok saçma bir ceza (Alttaki görsel.) yedim, hem yazdıkları konu başlığı daha alakasız ben gösterdiğim PSU'nun nasıl olduğunu soruyorum onlar direk Everest PSU yazmışlar.
Mining için kullanıldığını belirterek satabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı