Everest Rampage 72 Gaming vs 75 Gaming

Zalman Z3 Plus almayı düşünüyorum. Fakat hava akışı falan iyimi ısınma sorunu çıkarmı?
Zalman Z3 Plus'ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.Fiyat performansıyla bilinen bir ürün herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Hocam everesti bende düşünüyorum. Neden bu kadar kötü diyorsunuz ki? Hava akışı iyiyse metal kalınlığı çok önemli değil bence.

Vatan'dan bakmıştım.

Malzeme kalitesi açısından önerilmiyor.
İşte takıldığım olayda bu zaten. Metalini kim önemser ki? Yeterli soğutma sağlıyorsa gerisi boş bence. Kasayı pencereden aşağı atacak halimiz yok ya. Bana anlatabilir misiniz malzeme kalitesi neden önemli?

İyice kafam karıştı. Şimdi hangisi ısınma problemi yaratmaz ? Hepsi iyi görünüyor son olarak sizce?

Malzeme kalitesiz olursa montajda ellerin yıpranır, kasayı açmak istersen kasanın kapağını yamultabilirsin (benim gibi ), anakartı sökmek zorlaşır ve en önemlisi masada dururken bile insana rahatsızlık verir.

Dark markası pek güvenilir değil diyorlar. Z3 mü yoksa dark mı? Darkta 5 fan var bu yönüyle iyi fakat hava akışı falan güzelmi bilmiyorum.

Dark markası pek güvenilir değil diyorlar. Z3 mü yoksa dark mı? Darkta 5 fan var bu yönüyle iyi fakat hava akışı falan güzelmi bilmiyorum.
Hiç teknik detaya girmeden şunu söylüyorum: Bence Z3 al kafan rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…