Sizin sorununuz ayrı, arkadaşın yaşadığı sorun ayrı. Ayrıca ben 1 haftadır Everest kb-r8 kullanıyorum ve kesinlikle kaliteli bir his alıyorum 70₺'ye bundan iyi bir klavye yok.

Sorunumuz ayrı falan değil sorun ta kendisi ve dahası, kısaca anlatıyım FN + w tusu yön tusları ile wasd'nin yerini değiştiriyor.. FN + f11 klavyeyi kilitliyor. Ve bunlar arada sırada kafasına göre oluyor sen fn tuşuna basmadan.. Ayrıca rastgele bazı tuşlar takılı kalıyor ki takılı değil sürekli o harfe yada sayıya basıyor mesela mailini yazacaksın bi bakıyorsun .................................... yazmış diğer gün uuuuuuuuuuuuuuuuuu yazmış gibi o harfe tekrar basınca düzeliyor diğer bir sorun ALT ALTgr CTRL Shift tuşları devre dışı kalıyor ve bunu sadece klavyeyi söküp takarak düzeltirsin. Gelelim en önemlisi tuşlar devamlı basamıyor. Yani çocuk wolfteam oynayacak sağa sola gidecekse duraklayarak gidiyor mesela Dota'da TAB tuşuna basıp skor tabelasına bakacaksın skoru göremezsin çünkü devamlı açılıp kapanıyor, mesela şuan yazdığım seyleri silmeye çalışıyorum 5'er 5'er siliyor bu örnekleri daha da çoğaltabilirim.
Kafede devamlı şu konuşmalar..
"Abi bu gitmiyor ya" "neden oglum" "bilmiyorum abi" kalkıp gidiyorsun FN+W yapıyorsun.
Sonra müşterinin biri "pardon @ yazamıyorum" acaba neden? Gidiyorsun klavyeyi söküp takıyorsun.
Sonra tekrar "abi bu takıla takıla gidiyor" "pardon kalvye çalışmıyor" gibi artık dogru düzgün oturdugumu hatırlamıyorum klavyelerin kölesi oldum..
Adamlar ne halin varsa gör diyorlar resmen. Satın aldın bir kere ya çöpe yada böyle devam.
Ha bybaroarsin sen inanmıyorsan at bana özelden bir adres gönderiyim sana klavyeyi dene ve gör bu klavyede tek bir sorun yok. Tamamen sorunlu ve hala satılıyor ve sende teknoloji sanş işi ya hani sana sağlam bi everest çıktı diye şansına insanları yanlış yönlendirip kendinide vebal altında bırakıyorsun farkında değilsin.
EVEREST Rampage KB-R01 Gaing Multimedia Klavye Siyah 10*40=400
EVEREST SM-700 Gaming Mouse Siyah 10*27=270
Toplam 670 TL.
Bu mauselarda sağ tık sol tık iptal scrool wheel iptal ayrıca mesela Dota yada LOL'deyken imleç sağ alt köşeye otomatik gidiyor yada masaüstündesiniz imleç otomatik sağ alt köeşede bu nedir ya.
Ya hadi klavyede sorun çıksın ya mouse?
Ya hadi hepsi sorunlu olsun bi arayın deyin ki biz böyleyiz insanlara malımızı satarız sonra gerisi bizi bağlamaz diyin.
Garantiye gönderin bizde sorun yok deyip size geri gönderelim diyin.
Bu arada VATAN BİLGİSAYAR...
Namı değer elektronik satıcı devi.
Sizi de kınıyorum yazdığım yorumları yayınlamıyorsunuz. Hep iyi yorumlar mı olacak o kadar yorum yazdım neden sadece iyi yorumlara yer veriyorsunuz. Doğru ama ben bunları Vatan'dan almıştım orada böyle bir kötü yorum olsaydı eğer alır mıydım? Almazdım ya var ya bunların hepsi aynı sat sat sat sonrada gerçek satışı koy ortaya.
Neyse umarım bu klavye mausu alacaklar bunları okurda doğru bir karar verir ve everestten uzak durur..