Everest, Rampage ve Gamepower Kaliteli mi?

MR.SAROWA

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
15
Merhaba arkadaşlar bugün yine çıldırıyorum. Konu şu Everest, Rampage, Gamepower bunlar fason markalar. Bir Youtuber Gamepower Phantomu inceliyor diğeri de SN-RW8'i inceliyor. İnsanlar Rampage'yi duyunca yorumlara alınmaz berbat tavsiye etmem diyor. Diğerinde ise Donanım Arşivi bol keseden övüyor. Altına ise üff müthiş harika alacağım çok güzel diyor. Şimdi bu ikisi aynı niye bu nefret? Rampage'yi hep eziyorlar. Berbat almayın çöp Rampage alınmaz diyorlar. Şimdi bu fason ürün satan bir marka olduğu için hepsi farklı kalitede ürün. İçimi döktüm arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen belli kitlenin para kazanmak için önerdiği ürünler. Sana para ve ürün gönderecekler sen bunu kötüleyeceksin ve firma sana hala para ve ürün gönderecek değil mi? Hiç sanmıyorum. Eskiden "bakkal" diye tabir edilen grup, artık sosyal medyaya da fırladı. Bir ürün alırken kaliteli ve birbirinden bağımsız kaynaklara bakmanızı öneririm.

Bu arada konuda bahsi geçen ürünler bedava verilse incelemeyeceğim ürünler. Kalitesiz ve ömrü çok kısa olan ürünler ne kadar şaşalı ve özellikli olursa olsun kötü ve başarısız ürünlerdir.
 
Şu fotoğrafı gördüm forumda bir paylaşanı hatırlamıyorum kusura bakmasın. :LOL:
Tom Shoots Himself 22062018112347.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı