Everest SGM-X7 Sol Tuş Çalışmama Sorunu

Cabousegg

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Technopat, Öncelikle ben Vatan Bilgisayar'dan Everest SGM-X7 model bir fare aldım fakat 2 ya da 3 gün için de sol tuş bir kaç kez basmamaya başladı. Sorunlarını daha önce araştırdım fakat yine de bir denemek istedim, yanılttı beni. Sorum şu ben bunu aldığım da 2 haftayı bile geçmedi iade edip paramı geri alabilir miyim ?

- FRISBY FM-G3265K bu model bir fareyi almayı planlıyorum bütçem kısıtlı olduğu için öyle fazla para veremiyorum. Arkadaşım kullanıyor tavsiye etti bir de sizin düşüncelerinizi almak istedim.

Arkadaşınızın önerdiği Frisby marka farede de birtakım sorunlar yaşama ihtimaliniz yüksek. İkide bir fare değiştireceğinize yüksek bir bütçe belirleyip iyi bir şeyler almalısınız :)
Haklısınız fakat ailem o kadarına izin vermiyor bana kalsa G300S almayı planlıyorum. Bir de para mı geri iade edebilirler mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı