Everest SM-G32 6000 Fare Alınır mı?

Mouse bu. Daha çok FPS oyunlar oynuyorum; Crysis, Fallout 4, Far Cry 2, Wolfteam... gibi.
Sizce bu mouse işimi görür mü? Eski farem biraz öldü. Eskiden Logitech M105 kullanıyordum ama artık nişan alırken mouse hareket etmeyebiliyor, oyunun kasmasıyla alakası yok bu sorunu her oyunda yaşıyorum maalesef ve artık bir oyun faresi almanın zamanı geldiğini düşünüyorum.
Bu arada bu farenin macro uygulamasının nasıl kullanıldığını bana açıklayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık bir oyun faresi almanın zamanı geldiğini düşünüyorum.
Bu oyun faresi değil.
Oyun faresi istiyorsanız 100 TL'nin üzerine çıkmalısınız. Önermiyoruz bu tür kalitesiz markaları.

Merhabalar ben mouse'yi aldım. 6000 DPI olduğu için yağ gibi akıyor.:)RGB si ise kırmızı pek etkin olmasa da yeşili efsane güzel. Bence 200TL'lik mouse'lara taş çıkartır. Üstelik 2 tane de macro tuşu var.(%100 OYUNCU MOUSE'IDIR.)
merhaba bende bu maouseyi kullanıyorum ama aim oyunlarında aniden kayma oluyor sağa sola masa üstündeyken sıkıntı yok acaba sende bu sorunu yaşadınmı sorun mausedemi

@208945 6000 DPI olması fareyi tek başına iyi yapmaz. Zaten 1080p monitör kullanıcısı maksimum 2400 DPI filan kullanır. Asıl önemli olan malzeme kalitesi, kullanım ömrü, yazılımı, içerisinde kullanılan sensör, sağ-sol butonlarda kullanılan switch kalitesi gibi etkenlerdir.

Alınmaz. Neden alınsın ki? Ne özelliği var oyuncuları memnun edecek? Ergonomi? Ya da kalite? Ben pek bir özellik göremedim. Bana kalırsa bütçenizi arttırın ya da normal bir mouse alın.

Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Bütçenizi arttırma imkânınız var ise:
Logitech G300s Kablolu Oyuncu Mouse + Mousepad - incehesap.com
Merhabalar ben mouse'yi aldım. 6000 DPI olduğu için yağ gibi akıyor.:)RGB si ise kırmızı pek etkin olmasa da yeşili efsane güzel. Bence 200TL'lik mouse'lara taş çıkartır. Üstelik 2 tane de macro tuşu var.(%100 OYUNCU MOUSE'IDIR.)
Öyle fazla fazla tuş bir de maliyeti en fazla 5 TL olan bir ışık koyarak "oyuncu" mouseu adı altında satıyorlar. Yanlış anlamayın size ve ekipmanlarınıza bir şey dediğim yok ancak oyun için iyi bir mouse değil. Optiğinin bile ne olduğu belli değil
RGB si ise kırmızı pek etkin olmasa da yeşili efsane güzel.(%100 OYUNCU MOUSE'IDIR.)
O mouse RGB değil. Sadece dpi değişince değişiyor rengi.

Konu hortlamış bu arada yeni fark ettim.

Sırf deneme amaçlı aldım fakat aldıktan 1 saat sonra foyası ortaya çıktı. CS 1.6 Deathrun oynarken zaman zaman optik sensör tekliyor ve hareketi algılayamıyor. Bu süreç 1 saniyeden fazla ya da az sürüyor. Oyunlarda böyle bir sorun yaşamamak elzemdir. O yüzden iade edeceğim. Ayrıca çok uç noktada böyle bir sorun yaşadığım için önemseyebilirsiniz fakat bu önemsenmeyecek sorun ileride daha kronik bir şekilde devam edeceğinin ve kısa sürede optik sensörün bozulacağının habercisi.
Bunun ötesinde;
•Fare kavrayış hissiyatı bana iyi geldi el ile bütün olabiliyor.
•Makro tuşları oldukça yumuşak hiç tok değil kullanmamak en iyisi.
•RGB güzel fakat bazen yazılımdan renk kontrolü sağlanmıyor kırmızı yapıyorsunuz tekrardan kendi default renkleri yanmaya devam edebiliyor.

Gerçi optik sensörü kötü gerisi teferruat kalıyor. Everest almayın direkt.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı