Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 24 Ekim 2020 #1 Bugün Everest X Mesh adlı kasamın öne fanlarını temizledim, çok tozlanmışlardı şimdi bilgisayarı çalıştırdım ama fanlar çalışmıyor ne yapacağım? (Fanların LED'i yanıyor ama dönmüyor.)
Bugün Everest X Mesh adlı kasamın öne fanlarını temizledim, çok tozlanmışlardı şimdi bilgisayarı çalıştırdım ama fanlar çalışmıyor ne yapacağım? (Fanların LED'i yanıyor ama dönmüyor.)
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 24 Ekim 2020 #2 Fanları süpürge gibi bir şey ile temizlediyseniz muhtemelen fanları bozdunuz demektir. Ne ile temizlediniz? Artı 0 Eksi
Fanları süpürge gibi bir şey ile temizlediyseniz muhtemelen fanları bozdunuz demektir. Ne ile temizlediniz?
KS KS Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 24 Ekim 2020 #3 Kestek0 dedi: Fanları süpürge gibi bir şey ile temizlediyseniz muhtemelen fanları bozdunuz demektir. Ne ile temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Süpürge ile temizlemedim, peçete ile temizledim. Artı 0 Eksi
Kestek0 dedi: Fanları süpürge gibi bir şey ile temizlediyseniz muhtemelen fanları bozdunuz demektir. Ne ile temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Süpürge ile temizlemedim, peçete ile temizledim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 24 Ekim 2020 #4 Peçete ile tozunu aldınız ve fanlar mı çalışmıyor? Emin misiniz? Kablolarını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 24 Ekim 2020 #5 PanzerTR dedi: Peçete ile tozunu aldınız ve fanlar mı çalışmıyor? Emin misiniz? Kablolarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kablolar güç kaynağına bağlı ama ledleri yanıyor yani demek ki kablosu çıkmamış. Peçete ile aldığıma eminim. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Peçete ile tozunu aldınız ve fanlar mı çalışmıyor? Emin misiniz? Kablolarını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kablolar güç kaynağına bağlı ama ledleri yanıyor yani demek ki kablosu çıkmamış. Peçete ile aldığıma eminim.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 24 Ekim 2020 #6 Gojira dedi: Kablolar güç kaynağına bağlı ama ledleri yanıyor yani demek ki kablosu çıkmamış. Peçete ile aldığıma eminim. Genişletmek için tıkla... Fanları elinizle nazik bir şekilde bir tur döndürmeyi deneyin. Daha sonra sistemi çalıştırın. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: Kablolar güç kaynağına bağlı ama ledleri yanıyor yani demek ki kablosu çıkmamış. Peçete ile aldığıma eminim. Genişletmek için tıkla... Fanları elinizle nazik bir şekilde bir tur döndürmeyi deneyin. Daha sonra sistemi çalıştırın.
KS KS Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 24 Ekim 2020 #7 Kestek0 dedi: Fanları elinizle nazik bir şekilde bir tur döndürmeyi deneyin. Daha sonra sistemi çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Şimdi de çalışmayan fanlar çalışıyor, çalışan fan çalışmıyor Artı 0 Eksi
Kestek0 dedi: Fanları elinizle nazik bir şekilde bir tur döndürmeyi deneyin. Daha sonra sistemi çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Şimdi de çalışmayan fanlar çalışıyor, çalışan fan çalışmıyor
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 24 Ekim 2020 #8 Gojira dedi: Şimdi de çalışmayan fanlar çalışıyor, çalışan fan çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Yani Everest gibi bir kasayı almakta hata etmişsiniz biraz, almasaydınız daha iyi olabilirdi. O çalışmayan fanları da nazikçe döndürmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Gojira dedi: Şimdi de çalışmayan fanlar çalışıyor, çalışan fan çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Yani Everest gibi bir kasayı almakta hata etmişsiniz biraz, almasaydınız daha iyi olabilirdi. O çalışmayan fanları da nazikçe döndürmeyi deneyin.
KS KS Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 24 Ekim 2020 #9 Kestek0 dedi: Yani Everest gibi bir kasayı almakta hata etmişsiniz biraz, almasaydınız daha iyi olabilirdi. O çalışmayan fanları da nazikçe döndürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kasayı değişeceğim Ocak-Şubat gibi. Bir daha deniyim o zaman umarım hepsini bozmam Artı 0 Eksi
Kestek0 dedi: Yani Everest gibi bir kasayı almakta hata etmişsiniz biraz, almasaydınız daha iyi olabilirdi. O çalışmayan fanları da nazikçe döndürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Kasayı değişeceğim Ocak-Şubat gibi. Bir daha deniyim o zaman umarım hepsini bozmam
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #10 Kestek0 dedi: Fanları süpürge gibi bir şey ile temizlediyseniz muhtemelen fanları bozdunuz demektir. Ne ile temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Süpürge ile temizleyince ne oluyor ? Artı 0 Eksi
Kestek0 dedi: Fanları süpürge gibi bir şey ile temizlediyseniz muhtemelen fanları bozdunuz demektir. Ne ile temizlediniz? Genişletmek için tıkla... Süpürge ile temizleyince ne oluyor ?