Everest X-mesh soğutucu desteği nedir?

sidewind3r

Kilopat
Everest X-mesh 3x120mm kasasına sahibim ve henüz stok soğutucu kullanıyorum. Arctic Freezer 34 veya Cooler Master ML120l V2 soğutucularını almayı düşünüyorum. Kisini de kasaya sığabilecek bir şekilde takabilir miyim? Kasam biraz küçük gibi görünüyor gözüme. Henüz iki soğutucuyu da deneyimlemediğim için herhangi bir yerde bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam kasayı satardım, çünkü gerçekten kötü kasa. Kasayı satıp iyi bir kasa ve bu soğutucuyu alırdım.

ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
(Siyah, kırmızı, beyaz fark etmez.)

Nasıl bir kasa önerirsin? Hava sirkülasyonu iyi olan aklında bir öneri var mı hocam? Ryzen 3600 GTX 1660 Prime B550M-K kullanıyorum su an bir de ya senin attigin linkteki fani ya da baska bir fan alacagim stok fan yerine.

Bu kasayı kullandım pişman olacağınız tek kasa olur. Uzun süre kullandım. Malzeme kalitesi o kadar kalitesiz ki, dokunduğun dakika yamuluyor, Soğutma olarak sadece öne 230MM takılıyor. Ben takmıştım tabii çok uğraştırmıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı