EVGA 3080 Ti FTW3 alınır mı?

Sağ olun hocam, bu kısmı da önemli tabii ki. Elektronik ürün sonuçta. Yıllarca sorunsuz da çalışabilir dediğiniz gibi, ertesi gün sıkıntı da çıkarabilir.

Evet
Sadece oyunsa AMD kartlar Nvidia kartları geçebiliyor. RTX çok kullanmam diyorsanız AMD kartlara önyargınız biraz gereksiz şu noktadan sonra. AMD sorunlarının neredeyse tamamını çözdü. Alabilirsiniz ama tabi ki siz acelem yok demişsiniz RTX 4000 serisini beklemekte mantıklı olacaktır şu aşamada.

Sadece oyunsa AMD kartlar Nvidia kartları geçebiliyor. RTX çok kullanmam diyorsanız AMD kartlara önyargınız biraz gereksiz şu noktadan sonra. AMD sorunlarının neredeyse tamamını çözdü. Alabilirsiniz ama tabi ki siz acelem yok demişsiniz RTX 4000 serisini beklemekte mantıklı olacaktır şu aşamada.
Yani Nvidia kullanıyorum fakat bunu neden diye sorsanız açıkçası alışkanlıktan diyebilirim. Tıpkı sorun çıkarmayan ya da beğendiğiniz bir markayı uzun yıllar kullanma alışkanlığı gibi. AMD özelinde bilgim olmadığı için ön yargım var yoksa kötülemek ya da aşağı göstermek değil niyetim.

Yani Nvidia kullanıyorum fakat bunu neden diye sorsanız açıkçası alışkanlıktan diyebilirim. Tıpkı sorun çıkarmayan ya da beğendiğiniz bir markayı uzun yıllar kullanma alışkanlığı gibi. AMD özelinde bilgim olmadığı için ön yargım var yoksa kötülemek ya da aşağı göstermek değil niyetim.
O zaman sizin için en mantıklısı RTX 4000'leri beklemek olacaktır.

Evga Stokta yok diyor zaten.
Attığım linkte ben görüyorum stokta.
O zaman sizin için en mantıklısı RTX 4000'leri beklemek olacaktır.
Olabilir hocam. Bugün birkaç yerde okuduğumdan anladığım global anlamda ekran kartı fiyatları ilk çıkış ücretine yaklaşmış hatta bazı modellerde bu seviyelere gelmiş bulunuyor. İlerleyen süreçlerde yeni modellerin de çıkmasıyla muhtemelen daha da aşağıya düşecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı