EVGA 3080 Ti neden 20 bin TL?

ze10x

Megapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer markaların kartları 25kdan başlarken bu kart neden 31kdan 20kya düşmüş bilen var mıdır? Almayı düşünüyorum da, kronik sorunlu bir model midir?

EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming, 12G-P5-3955-KR, 12 GB GDDR6X, iCX3 Cooling, ARGB LED, Metal Backplate EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 ULTRA GAMING, 12G-P5-3955-KR, 12GB GDDR6X, iCX3 Cooling, ARGB LED, Metal Backplate : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Evga nvidia ekran kartı piyasasından çekildi, son stokları satmaya çalışıyor olabilir. Onun dışında evga çok iyi markadır.

İndirime girmiş demek ki. 3090 XC3 modelini bende kullanıyorum, OC yapacaksanız veya sessiz kart istiyorsanız tavsiye etmem. Soğutması iyi değil, fakat küçük bir kasanız veya çok iyi hava akışınız varsa alınabilir.

Tabi bu kart yerine yeni çıkan 7900XT veya 7900XTX almak daha mantıklı.

İlla 3080Ti istiyorsanız FTW3 modeli çok daha iyidir.

Diğer markaların kartları 25kdan başlarken bu kart neden 31kdan 20kya düşmüş bilen var mıdır? Almayı düşünüyorum da, kronik sorunlu bir model midir?

EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming, 12G-P5-3955-KR, 12 GB GDDR6X, icx3 cooling, ARGB LED, metal backplate EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3 ULTRA GAMING, 12G-P5-3955-KR, 12GB GDDR6X, iCX3 Cooling, ARGB LED, Metal Backplate : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Alacaksanız bunu alın soğutmada iyidir.

EVGA iyi markadır sorun çıkarmaz fakat üretimi durduğu için ellerindeki kartları bitirmeye çalışıyorlardır diye düşünüyorum o yüzden ucuzdur, eğer NVIDIA takıntınız yok ise bu bütçeye 7900XTX almak çok çok daha mantıklı.

Elimde halihazırda rx 5600 xt var, yazılım sorunlarından yüzünden verim alamadım, RTX serisine daha sıcak bakıyorum. Sadece oyun için değil, Render ve grafik tasarım uygulamaları da kullanacağım. yine de 7900 xt mi almalıyım? Ayrıca Amd kartlar çok hızlı değer kaybediyorlar. Yazılım sorunundan dolayı biraz önyargılıyım açıkçası. Gözümde AMD = Android, NVIDIA = IOS gibi bi şey açıkçası.

Elimde halihazırda RX 5600 XT var, yazılım sorunlarından yüzünden verim alamadım, RTX serisine daha sıcak bakıyorum. Sadece oyun için değil, render ve grafik tasarım uygulamaları da kullanacağım. Yine de 7900 XT mi almalıyım? Ayrıca AMD kartlar çok hızlı değer kaybediyorlar. Yazılım sorunundan dolayı biraz önyargılıyım açıkçası. Gözümde AMD = Android, NVIDIA = iOS gibi bir şey açıkçası.

Hocam AMD'nin 5000 serisi kartları sorunlu, bu sorun 6000 serisinde çok çok azaltıldı 7000 de ise hiç yok diye biliyorum, fakat render ve grafik tasarım amacı ile kullanacaksanız NVIDIA tarafından bir kart alın çünkü AMD render tarafında NVIDIA kadar başarılı değil sadece F/P ve oyun performansı olarak daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı