EVGA GTX 1070 FTW CS:GO Düşük FPS Sorunu

RealRewind

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartını alalı 1 hafta olmadı henüz. Fakat CS:G'da düşük FPS alıyorum. Ayarlarım düşükte 1024x768'de oynuyorum. MSI Afterburner programıyla değerlere baktım ekran kartının %10-%12'si falan kullanıyor hep. Bunun bir çözümü var mı? Ekran kartımda mı bir problem var anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Değerleri içeren bir fotoğraf yükledim.

csgo_2017_09_18_17_13_33_522.jpg

Sorun oyunda. CS:GO'nun config dosyasını sıfırlamayı deneyin. Genelde bu çözüyor.

Sorun yok ekran kartı düşük çözünürlükte tam kapasitede çalışma gereği duymuyor. Ayarları ne kadar düşürürseniz daha çok darboğaz yersiniz. 1070 için en ideal çözünürlük 2K'dır ama yine de Full HD'de tatminkar olarak oynanır. Belirttiğiniz çözünürlükte kesinlikle oynamayın. Karta boşa para vermiş olursunuz.

CS:GO düşük çözünürlükte oynanması gereken bir oyun ve FHD veya 2K'ya çıkılmaması gerekir. Normalde 300 FPS limiti varken 300 FPS alması gerekiyor.

Rip.rar

Bu configi kurup dener misiniz? Kurduktan sonra oyunu yeniden başlatın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı