EVGA GTX 1070 vs MSI GTX 1070 Ti

Amazon.com'da aynı şekilde indirimi GTX 1070 Ti için yakalayabilir miyim peki ?
Newegg ile ilgili arkadaşın attığı yorumları okuyunca içimde bir korku oluşmadı değil.
 
Benim bu forumdan okuduklarım kadarıyla gtx 1070ti biraz zorlama bir model olmuş sanki. Forumda gtx 1070 ti ısınma sorunu yazarsan ne demek istediğimi anlayabilirsin. Ayrıca yüzde 10 luk bir performans artışı için ne yüzde 20 elektrik yükü nede 700 lira fiyat farkı bana mantıklı geliyor. Bu arada ben gigabyte gtx 1070 kullanıyorum ve çok memnunum, yüzde 99 yükte maksimum 68 derece
 
Zorlama bir model değil. Kasanın hava akışına bağlı olarak ve kullanılan soğutma çözümüne göre kartın sıcaklığı değişir. Nvidia bir bildiği var ki bu modeli çıkartmış. Ayrıca konulara baktım. Yükte 75, 80 derece için konu açmışlar. Bunlar normal değerler.
 
Fiyat farkının nedenlerinden biri Newegg'in sadece hızlı kargo seçeneğinin mevcut olması amazon'da aynı seçimi yaparsam 2250 TL gibi bir fiyat oluyor.
Arkadaşlar Amazon.com'daki indirim sanırım bitmiş çünkü seçenek artık mevcut değil, cevapları için herkese teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı