O fiyata alınır hocam fakat temiz mi? Test istemeniz iyi olacaktır bence.
PSU yetecektir ama en kısa sürede değişmenizi öneririm. Kartın şu anki piyasaya göre fiyatı çok iyi bence kaçmaz ve hala güçlü bir kart. Arkadaşlarında dediği gibi FurMark testi isteyin, şöyle de bir problem var chip ısıtıldıysa şimdi arıza vermez ama 3 5 ay sonra elinizde kalabilir kart. İlk resimde gördüğüm kadarıyla chipin etrafındaki bantlarda sararma falan yok, büyük ihtimal müdahale edilmemiş.
Bence güzel fiyat. Ama işi sağlama alın, güç kaynağını kalite bir markayla değiştirin derim.
Alınır, güzel fiyat.
2014 yılında bu modelin sıfırını 1100 TL'ye almıştım, şaşırtıcı.
Beyler bu kartı bana yakın bir konumda buldum elden görüp alacağım fiyatı uygun çünkü satıcının acil nakite ihtiyacı olduğu için satıyormuş ayrıca adamda RTX 3080 var acil satmam lazım dedi bu fiyata anlaştık ama bu model nasıldır ısınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Ayrıca benim güç kaynağım besleyebilir mi emin olamadım ama değişeceğim idarelik çalıştırsa yeter. Yani Max 1 hafta dayansın.
Kartın fotoğrafları ve güç kaynağımın fotoğrafları.
Bende bir problem yoktu, kullandığım kasa da NZXT H440 idi.Peki kullanırken bir sorun oldu mu? ısınma sorunu falan ben araştırdım birkaç kişi ısınıyor demiş.
Hemen hemen GTX 1060 6 GB ayarında diye biliyorum.GTX 970 1050 Ti'dan bile daha performanslı kesin alın pişman olmayacaksınız.
Hocam elden alıcam ama satıcı güvenilir gibi geldi elden bakıp alıcam.Banada öyle geldi ama adamın zaten kartı var ve nakite ihtiyacı olduğu için satıyor muş.Dolandırıcı olabilir fiyatı normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.