Evga GTX 970 için i5 4460 mı, i5 6500 mü ?

adala10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum ekran kartında o paraya en iyisi olan EVGA gtx 970 düşünüyorum. (Fikirleriniz varsa alabilirim ekran kartı için) Ve işlemci için i5 4460 ya da i5 6500 düşünüyorum, çok fark var mı? Para vermeye değer mi 6500'e yoksa 4460 yeterli mi ?

Bekleyip RX 480 alabilirsiniz, bu ekran kartı ucuz ve GTX 970 kadar performanslı denmekte.
Ama GTX 1060 çıktığında onu da düşünebilirsiniz bu ekran kartı da ortalama aynı güçte olup fiyatı düşük olacaktır.
Asıl tavsiyem bu dönemde bir sistem toplamaman. Çünkü şuan GPU'larda bir geçiş dönemi, biraz daha bekleyip piyasanın biraz oturmasını beklemelisiniz çünkü aynı fiyata daha fazla performans alabileceksiniz.
Dediklerimi değerlendirip GTX 970 veya AMD tarafından bir ekran kartı alıp almamanız gerektiğini bir düşünün.

Ve de işlemci konusunda her vakit güncel olan işlemciler kullanın, benim tavsiyem İ5 6400.
i5 6500 ile arasında oyunlarda yok denecek kadar az performans farkı olduğu için daha fazla para vermenize gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı