Evga gtx 970 Sc Acx 2.0 Düşük Gpu kullanımı

6887

Megapat
Makaleler
2
Oyunlarda genel olarak düşüg gpu kullanımı yaşıyorum bunun sonucunda ekran kartı gerçek potansiyelini kullanamıyor ve oyuna düşük fps olarak yansıyor. Yabancı forumlarıda araştırdım genel bir sorun. Acaba donanımsal bir sorun mu diye düşünmeden edemiyorum. Umarım gelecek olan sürücüde bu sorun çözülür. Fikri olan paylaşırsa sevinirim.

8350 4.6 ghz Overclock Fps yi biraz arttırdı özellikle Assasins Creed Unity' de Oyunun optimizasyon probleminin olduğunu biliyordum ama işlemcinin sürekli tam yükte çalışması başka bir seviye.
6 gb ram
600 watt thermaltake litepower
m5a99fx pro r2 bios son sürüm
GeForce sürüm 347.09

Bazen 75 altınada düşüyor gerçekten sinir bozucu bir durum nvidianın el atması lazım. Başım Ağrımasın diye Nvidia alayım dedim daha kötü oldu. :D

V-sync açıklığıyla alakası olabilir mi? Oyunlarda 60fps veya 144fps ye sabitlemek, gpu ya binen iş yükünü düşürür. Böyle durumlarda cs-go r9 390 veya gtx 970 gibi kartlarda %40-50 gpu kullanımına neden olur. Oyunun grafik ayarlarını kontrol ettiniz mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı