Evga GTX 980 TI tek ve SLI / sicaklik ve performans testleri

Allahım, süs için alınır. Led işi ile uğraştınız mı ?

Hayir Mutlu, led isiyle hic ugrasmadim cunku kasadaki parcalarin neredeyse tamaminda led vardi; ram,ekran kartlari ve anakarta zaten ufak tefek aydinlatmalar var. Ben anakartta koprulerinide sivi sogutma yapmak icin blok almistim ama blogu takmak icin "republic of gamer" yazan ledi cikarmam gerekiyordu bende cikarmak yerine simdilik boyle kullanmaya karar verdim. Led icin yaptigim tek sey var olani cikarmamak oldu. Bir kac ay sonra akrilik boru yapmayi dusunuyorum belki o zaman kopru bloklarinida takarim ama henuz karar vermedim.

Merhaba Yusuf sanirim linki kopyalarken eksik aldim emin degilim ama konu hala sosyalde duruyor;
Samsung SM951 AHCI 512Gb M.2 2280 SSD incelemesi
M.2 Samsung un 512 GB lik SM951 modeli.

Rica ederim Pesimistik, gec kaldigi icin kusura bakma iyi dileklerin icin cok tesekkurler.

Merhaba Pickpocket5, seninle kesinlikle ayni fikirdeyim, verim %100 e cok yakin. Oyle saniyorum ki bundaki en buyuk pay, ekran kartlarinin ikisininde 16x te calisiyor olmalaridir tabi birde 5960X in 40 PCI Express 3.0 veri yoluna sahip olmasi cok buyuk bir rol oynuyor.

Bendeki monitor 1080p ve sadece %200 ustune cikabiliyorum yani 4K ust limit monitoru degistirince 4K ustundeki cozunurluklerde test yapabilirim.

Ne diyeyim bilemedim. Sistem mükemmel. Hayırlı olsun. Bu arada sistem ne kadar tuttu?

Ne diyeyim bilemedim. Sistem mükemmel. Hayırlı olsun. Bu arada sistem ne kadar tuttu?

Tesekkurler, sistemin parcalarini bir araya toplamak uzun sursede her parca icime sindi bu nedenle hic fiyata, tutara girmeyelim. Test etmemi istediginiz oyun varsa yazin.

Tesekkurler, sistemin parcalarini bir araya toplamak uzun sursede her parca icime sindi bu nedenle hic fiyata, tutara girmeyelim. Test etmemi istediginiz oyun varsa yazin.
GTA 5 ve Battlefield 4'ü test edebilir misiniz?

GTA 5 ve Battlefield 4'ü test edebilir misiniz?

Battlefield 4 u heniz kurmadim ama Hardline 4K ultra ayarlarda iki kucuk videyo ekledim
Digerleri de yavas yavas gelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaslar, testlere son olarak Battlefield 4 u de ekledim.
Assagidaki video 1080p ve ultra ayarlarda alinmistir.

Burada ki ise 4K ultra ayarlarda alinmistir, zaman buldugumda ayni sahneleri tek GPU ile ayni ayarlarda almayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…