Ertekinocak
Centipat

Arkadaşlar merhaba, yarın bir ekran kartı alacağım internetten araştırdığım kadarıyla bir problem görünmüyor, ama sonuçları sizinle paylaşmak istedim yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çok teşekkür ederim. Kayma, kapanma ve görüntü bozulmasının olup olmadığını bilmiyorum tamamen satıcıya güveneceğim sonrasında kartla baş başayım. Son olarak bahsettiğiniz proglamlardan yapılması en gerekli olan hangisiyse onu yazabilirmisiniz belki yaptırma imkanım olur.
Maalesef öyle bir imkanım yok, böyle bir test yaptırabildim furmark açık arkada gpu z açık ve sonuçlar bu şekilde çıktı. Voltaj grafiği sizce nasıl peki?Bu sonuçlara göre yorum yapamayız, kartın boştaki değerleri gözüküyor. MSI Afterburner aç, oyuna gir. Oyun esnasında görsel at.
Afterburner yaptırdıktan sonra dikkat edilmesi gereken değerler nelerdir? Ne varsa alınmamalı mesela?Kaç volt olduğunu göremesem de iyi gibi. Düşüş, sıçrayış olmamış geniş çapta. Genel olarak stabil performans vermiş. İkinci el alacaksan bu görsele göre kartta sorun yok gibi.
Maalesef şu anda öyle bir imkanım yok. Bu test normal görünüyorsa ne gibi bir sürprizle karşılaşabilirim? Yarın kartı almaya gideceğim koronadan sebep detaylı test etme imkanımda yok belki kartı sistemden çıkarmadıysa satıcı afterburner açtırıp oyundan görsel alabilirim görselde dikkat etmem gereken en önemli şey nedir?Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Yazdığınız testleri maalesef yapma imkanım yok 12 dakikalık testin sonucunda kartın gördüğü maksimum sıcaklık 71 derece bu süre uzadıkça sıcaklık artabilir mi?Genel anlamda test esnasında ve sonrasında karta bindirilen dinamik ve termal yükler doğrultusunda; gelişmiş sensör segment parametreleri düzenli ve homojen bir yayınım göstermiş, kartın sağlığı ve stabil çalışabilirlik noktasında en önemli dikkate alınması gereken testlerden birini gerçekleştirip bu değerleri bizimle paylaşmanıza sevindim. Ek olarak OCCT ile detaylı olarak ağır yük altında D3D Graphics Stress testi de yapabilirseniz on numara olur, buna ek olarak da Unigine Heaven Benchmark vb gibi bir yazılım da kullanabilirsiniz. Yalnız kart %14 yükte 49 derece gözüküyor, bu biraz dikkatimi çekti, %100 yük altında bu değer 80-85 derece aralıklarına çıkabilir ki; Pascal mimarisi bu sıcaklık bandına dayanıklı olmakla beraber maksimum çalışma frekansları genel olarak 90 dereceden yukarı çıkmadığı sürece de kolay kolay olumsuz yönde etkilenmez. Performans açısından değerlendirme yapmak isterseniz günümüzün herhangi bir güncel oyununda Msi Afterburner ile FPS değerlerini kontrol edebilir, 3D Firestrike üzerinden performans benchmarkları yapabilirsiniz.
Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
1 görsel daha var şimdi onuda paylaşıyorum. Dediğiniz testi yaptıramayabilirim teşekkür ederim.Normal görünüyor. Stres testi açıp 5 dakika çalıştırın ve çalışırken aynı ekran görüntüsünü atın.
Yazdığınız testleri maalesef yapma imkanım yok 12 dakikalık testin sonucunda kartın gördüğü maksimum sıcaklık 71 derece bu süre uzadıkça sıcaklık artabilir mi? Eki Görüntüle 568128
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.