EVGA kartlara hız aşırtma yapılır mı?

EVGA 780Tİ ömürlük bir karttır. 2 sene ultra'da götürür, 2 senenin sonunda ufak bir iteleme (O.C.) yine ultra-high civarı 2 sene daha götürür gibime geliyor. O.C. açısından EVGA efsanedir.

Nedir bu EVGA sevgisi arkadaş ?
Daha Türkiye'ye yeni geldi. Öyle ASUS kadar iyi bir teknik servisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca o 200-300 TL'lik fiyat farkını verilebilir bulmuyorum. :)

EVGA verdiğiniz paranın değerini verecek bir kart. Kullanmadan kimse bilemez. Kullandın mı ? Ki kullanmadın (bende kullanmadım) Bu söylenenler sadece söylenti :). Forumda bu ekran kartını alabilen varmıdır ki acaba. Ona sormak lazım.

Test varsa elinde burada paylaş. Evga'yı abartmayın.

Abartmıyo doğruyu söylüyor. Evet EVGA daha dayanıklı bir karttır. Soğutması normal bir karttan üstündür... Abartacak bir şey olsa sence neden pahalı olurdu?

EVGA verdiğiniz paranın değerini verecek bir kart. Kullanmadan kimse bilemez. Kullandın mı ? Ki kullanmadın (bende kullanmadım) Bu söylenenler sadece söylenti :). Forumda bu ekran kartını alabilen varmıdır ki acaba. Ona sormak lazım.

Abartmıyo doğruyu söylüyor. Evet EVGA daha dayanıklı bir karttır. Soğutması normal bir karttan üstündür... Abartacak bir şey olsa sence neden pahalı olurdu?
Avrupa ' da en çok tutulan marka diye biliyorum ben...

@SorryForDeadYou Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz ? Tamam yurtdışında çok iyi bir marka olabilir, ancak daha Türkiye'de adam gibi teknik servisi olduğunu bile düşünmüyorum.

Bu işler düşünmeyle olmuyor malesef !! Hiç araştırma yapmıyor musun internette? Al o zaman kartı teknik servisin nasıl olduğunu bize aktar. Madem çok biliyorsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı