EVGA RTX 2080 Super boştaki sıcaklık değeri

Deadshot87

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
67
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topladım bir ay önce. EVGA RTX 2080 Super ekran kartım, 9700K işlemcim var. Sıvı soğutma kullanıyorum. İşlemcim boşta 30 derecelerde oldukça serin ve memnunum. ASUS TUF'un yeni büyük kasasını aldım. Hava akışım da mükemmel. Yalnız gözlemlediğim bir şey var. Sorun olup olmadığından da tam emin olamadım. Ekran kartım sanki boşta biraz sıcak çalışıyor. 44-45 derece genelde. Full kullanımda Ultra ayarlarda Max 75'i geçmiyor. Dediğim gibi hava akışı genişlik işlemci sıcaklığı her şey mükemmel ama neden ekran kartı biraz sıcak çalışıyor anlamadım. Fikriniz varsa paylaşır mısınız? Bu arada İzmir'liyim havalar aşırı ısındı. 38 derecelere falan geldi bu aralar sıcaklık. Ek not olarak da belirteyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ilk başta oda sıcaklığının altına düşürmek için sıvı soğutma vs vs kullanmanız lazım bu sıcaklık değerleri çok normal benim ekran kartımda şu anda boşta 30-37 derece arasında tam yükte 70-80 arasında geziyor.
 
2080S Ventus OC kullanıyorum Bursa biraz daha serin RT açıkken ultra ayarlar Control 71 derece gördü.Ama Evga'nın biraz daha serin çalışacağını düşünürdüm.Sıcaklıklarda hiçbir sıkıntı yok.Kasanızın tam modeli nedir?
 
Ekran kartınızın boştaki sıcaklık değeri oldukça normal. 60 dereceye kadar fanlar devreye girmediği için bu sıcaklık değeri oldukça normal. Kafanıza takmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı