EVGA'nın NVIDIA ile partnerliği bitirmesi mantıklı mıydı?

Burada bahsedilen şey RTX 4000 serisi gibi yeni çıkacak seriler daha piyasaya sürülmeden önce kartların sadece donanımları paylaşılıyor EVGA gibi partner firmalarla, EVGA kartı inşa ediyor fakat driver paylaşılmadığı için kartı tam performanslı çalıştıramıyor ve doğal olarak ısınması/güç tüketimi vb. teknik testleri yapamıyorlar, NVIDIA ise EVGA'ya driver vermeyip inceleme için kart gönderdiği yerlere driver veriyormuş. Hikaye bu, son kullanıcıyı etkileyecek bir şey değil.

Kardeşim sanrı filan mı görüyorsun nerede EVGA kullanıcısına driverlarını vermiyor demişim ben? EVGA ile driverlarını paylaşmıyor işte net. Bunu tersten anlaman garip :)

NVIDIA sürücülerini bile göndermiyormuş EVGA'ya. Resmen dış kapının mandalı muamelesi görmüşler. 30xx serisinde neredeyse ortalama kart başına 100 dolar zarar etmiş EVGA. 40xx serisinde ise ürettiği kartları piyasaya sürüp satmayacakmış. EVGA bildiğin bu partnerlikte zarar gören taraf olmuş hep zararın neresinden dönerse kâr.

"NVIDIA sürücülerini bile göndermiyormuş EVGA'ya."

Kardeşim sanrı filan mı görüyorsun nerede EVGA kullanıcısına driverlarını vermiyor demişim ben? EVGA ile driverlarını paylaşmıyor işte net. Bunu tersten anlaman garip :)

"NVIDIA sürücülerini bile göndermiyormuş EVGA'ya."
Ben sizin önceki mesajınıza değil, alıntı yaptığım mesajınıza cevap yazdım ki siz de o mesajda driver indirirken kart üreticisi seçilmez direkt NVIDIA'dan indirilir yazmıştı, yanlış anlaşılma olmuş :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı