Evi pireler bastı

captanozt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay önce okulda üsütmde görmüştüm. Ama pire olduğunu bilmiyordum, sonra hiç görmedim son 2 gündür evde korkulu rüyamız oldu, nereye gitsem cıkıyor. Zıplıyor küçük küçükler bacaklarıma konuyorlar ısırıyorlar kaşınıyorum. Koca evde sadece bana geliyorlar anlamadımda yardımcı olur musunuz? Ne yapsak geçer. Hiçbir bilgimiz yok.

Hocam bir güzel banyo yapın sonra hemen evden çıkın ve ilaçlama ekibine veya kendiniz bit ilacı atın 1 gün sonra pek birşey kalmaz.

Geçmiş olsun hocam en korktuğum şey güzel bir hamama gidin elbiselerinizi ve tüm her şeyinizi çarşafınızı dahil makinede yıkayın sonra ilaç tedavisine başlayın.

Bahsettiğiniz ilaçlama hocam ama ilk önce kökten kendimiz temizlenmeliyiz sonra ilaçlamaya başlayın inşallah bu illet pirelerden kurtulursunuz.
cok sağol hocam iyi dilekleriniz için normalde böyle şeyleri ilk defa görüyorum aksine ne kedi ne köpek besliyoruz nerden geldiğinide anlamadık :D

Cok sağ ol hocam iyi dilekleriniz için normalde böyle şeyleri ilk defa görüyorum aksine ne kedi ne köpek besliyoruz nereden geldiğini de anlamadık :D
Allah'ım inşallah kurtulursunuz benim en korktuğum şey başıma bir kez geldi yavru kedi severken ama son anda fark ettik eve bulaştırmadan hallettik bu çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin hocam bu pire ve bit o kadar illet bir uyuz böceği ki insanı mahveder öyle bir kaşıntı yapar ki insan dünyaya geldigine pişman olur tek temellim inşallah bu pis böceklerden illet pirelerden kurtulursunuz.

Allah'ım inşallah kurtulursunuz benim en korktuğum şey başıma bir kez geldi yavru kedi severken ama son anda fark ettik eve bulaştırmadan hallettik bu çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin hocam bu pire ve bit o kadar illet bir uyuz böceği ki insanı mahveder öyle bir kaşıntı yapar ki insan dünyaya geldigine pişman olur tek temellim inşallah bu pis böceklerden illet pirelerden kurtulursunuz.

O kaşıntıyı biliyorum hocam sağ olsun bir akrabam uyuz bulaştırmıştı bize ailecek 1 yıl çektik :D Allah'a şükür 1 yıldır yok bu pire cıktı işte inşallah atlatırız size de cok teşekkür ederim ağınızdan bal damlıyor bildiğiniz bayramınız mübarek olsun bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı