Evinizde ne kadar LTE hızı alıyorsuz?

Vodafone Üsküdar sahilde çekmeyen bir operatör, ben Vodafone'dan Turkcell'e geçtim sen düşün artık ne kadar sinirlendiğimi.
Geçen Tuzla Viaport Marina gittim, kafede ki QR kodu okutup menüye bakmak istedim web sayfası iki saat yüklemedi bir şey bakamadan yalnız kahve içip kalktım. Hız testi yapınca 600Kbps indirme yapıyordu bazen testi de başlatmıyordu o kadar yavaştı.

Hocam uygulamadan talep atın diyeceğim de boşa zaman kaybı ben attım vaad ettiğimiz hızlar arasındadır iyi günler diyorlar aynısını da size muhtemelen diyecekler.
Eylül ayından beri talep attım ve arayıp şikayette bulundum.
Sonuç yok. Bulunduğunuz bölgede çalışma yapılmayacaktır ilerleyen dönemlerde falan diyorlar.
Ben de biraz daha bekleyip numarayı taşıyacağım başka operatöre.

Elektrik varken: 20Mbps.
Elektrik yokken yani en ihtiyaç olunduğu zaman 1.5Mbps. Gaziantep'te yaşıyorum. Burada da sürekli elektrik gidiyor.

Geçen Tuzla Viaport Marina gittim, kafede ki QR kodu okutup menüye bakmak istedim web sayfası iki saat yüklemedi bir şey bakamadan yalnız kahve içip kalktım. Hız testi yapınca 600Kbps indirme yapıyordu bazen testi de başlatmıyordu o kadar yavaştı.
Hocam o vasat Vodafone'dan Teknosacell'e geçtim uygun fiyatlı ve TT ile aynı diye. Vodafone ile 2 Mbps alıyordum atmıştım buraya. Şimdi ise:

Screenshot_20230430-141738_Speedtest.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı