Bence son derece pahalı. Verdiği hediyeler üstelik hep Bip 1000 dakika veya 250 dakika. Hiç internet verdiğini görmedim. Aynı fiyata Vodafone'da daha çok internetli paket alınabilirken Turkcell'in verdiği internet maksimum 6-8 GB oluyor. Üstelik yanında boş boş Bip ve Dergilik paketleri veriyor. Hatta bazı paketlerde Dergilikteki internet miktarı paketin kendisinden fazla bile oluyor. Turkcell ile yıllar boyu sağlam kazıklar yedim ve acı çektim. Vodafone geçtiğimde dünya varmış dedim cidden.
Ayrıca da bir daha Turkcell falan geçmem.
Hocam o kadarda gömmeye gerek yok, açık ara yolunu bilirseniz en bol gb veren operatör Turkcell ve fiyatlarıda şuan diğer firmalara göre eşit.
Şuan en güzel paketler Turkcell'de, 6 GB internet + 1600 dakika Turkcell'de aylık 25 TL. Ek olarak 9 liraya gollercepte paketi, gnç çatlat, salla kazan, bip servisleri, vs kanallardan suyunu sıksanız aylık 25-35 TL'ye 30-40 GB bile kullanırsınız.
Ayrıca faturalı kısmında da 20 GB 65 TL alabilirsiniz, bu fiyat Turkcell'de çok iyi.
Büyük ihtimal Turkcell kullanmadınız, üç operatörüde deneyimledim.
Şöyle özetleyeyim kısaca ;
1-Turkcell : En iyi operatör, hem hızda hem seste. Kampanya olarakta en bol kampanyalı operatör. Fiyatlarda şu dönemde orta derecede.
2-Vodafone : Orta derece operatör, sesi çok iyi ama hızı kötü. Kampanya olarakta bol bir operatör, çarktan kürek kürek gb, pass paket verir. Fiyatlarda orta derecedir.
3-Turk Telekom : En kötü operatör, kapsama konusunda çok kötüdür hızda da bir öyle diyebilirim. Kampanya olarak kampanyasız derim, en az nerdeyse hiç olmayacak kadar az. Fiyatıda gereksiz pahalıdır ve şuan en pahalısı haline geldi.
Turkcell 20 GB 65 TL verirken, Vodafone 20 GB 69 TL verirken Turk Telekom en kötüsü 20 GB 80 TL veriyor. Turkcell-Vodafone en iyi ikilidir. Gerisi yalan benim gözümde.