Evkur'dan bilgisayar almak

Makaleler
1
Geçen cumartesi günü (31.10.2020) bir hata yaptım ve Evkur'dan oyun bilgisayarı aldım. Normalde bilmediğim yerden araştırmadan ürün almam ama o günkü heyecanla araştırmayı unutmuşum. Neyse, biz gittik Evkur'a oradan istediğim bilgisayarın özelliklerini saydım. Görevli baktı, not aldı oradan kasaya gittik. Onu büyük bir kağıda aktardı falan çıkarken de sordum, bilgisayar ne zaman diye 1 haftaya gönderilir dediler.

Babam 2 gün önce bilgi almak için aradı, 5 iş günü içinde bilgi verilecek dediler. 2 gündür internetteki Evkur yorumlarına bakıyorum neredeyse hiç iyi yorum yok. Baktıkça içim acıyor, kimine defolu ürün göndermişler kimini aylarca bekletmişler müşteri hizmetlerini arayacağım bir türlü vakit bulamıyorum. Sadece gece saatlerinde vaktim oluyor, o zaman da kapalı oluyor zaten ben de burada bilen birileri varsa diye buraya yazıyorum. Bilgisayarım ne kadar sürede gelir? Arızalı bir bilgisayar mı gönderirler? Ne yapmalıyım? Siparişi iptal et, başka yerden al demeyin. Kredi kartı problem olduğu için senet yapıyor diye Evkur'dan aldık. Normalde Vatan'dan alacaktık ama kredi kartı sorunu bir türlü çözülmüyor.

Elektronik nereden alırsan al başta biraz şans işidir, Nasıl gelecek bilemeyiz tabii ama Evkur yani malum. Özellikleri ne peki ?

Geçen cumartesi günü (31.10.2020) bir hata yaptım ve Evkur'dan oyun bilgisayarı aldım. Normalde bilmediğim yerden araştırmadan ürün almam ama o günkü heyecanla araştırmayı unutmuşum. Neyse, biz gittik Evkur'a oradan istediğim bilgisayarın özelliklerini saydım. Görevli baktı, not aldı oradan kasaya gittik. Onu büyük bir kağıda aktardı falan çıkarken de sordum, bilgisayar ne zaman diye 1 haftaya gönderilir dediler.

Babam 2 gün önce bilgi almak için aradı, 5 iş günü içinde bilgi verilecek dediler. 2 gündür internetteki evkur yorumlarına bakıyorum neredeyse hiç iyi yorum yok. Baktıkça içim acıyor, kimine defolu ürün göndermişler kimini aylarca bekletmişler müşteri hizmetlerini arayacağım bir türlü vakit bulamıyorum. Sadece gece saatlerinde vaktim oluyor, o zaman da kapalı oluyor zaten ben de burada bilen birileri varsa diye buraya yazıyorum. Bilgisayarım ne kadar sürede gelir? Arızalı bir bilgisayar mı gönderirler? Ne yapmalıyım? Siparişi iptal et, başka yerden al demeyin. Kredi kartı problem olduğu için senet yapıyor diye Evkur'dan aldık. Normalde Vatan'dan alacaktık ama kredi kartı sorunu bir türlü çözülmüyor.

Her insanda aynı olacak diye bir şey yok ki. Bekleyin belki şansınız yaver gider hemencecik alırsınız bilgisayarınızı. Acele işe şeytan karışır sabır biraz.

Öncelikle geçmiş olsun, canım dostum şimdi pandemi süreci olduğundan dolayı bütün mağazalar böyle yapıyor. Güzel gelsin geç gelsin diyerek beklemeni tavsiye ederim ve ileride bilgisayarının parçalarını yenileyince Evkur yerine Vatan'ı tavsiye ederim. Kolay gelsin, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı