- Makaleler
- 9
Tabii maksimum 7-8 bin liralık sistem. Fena kazık yani.Hangi şehirde yaşıyor arkadaş bilmiyorum ama vatan bilgisiyardan daha ucuza alabilir çok daha iyilerini.
Tabii maksimum 7-8 bin liralık sistem. Fena kazık yani.Hangi şehirde yaşıyor arkadaş bilmiyorum ama vatan bilgisiyardan daha ucuza alabilir çok daha iyilerini.
İlk başta araştırmadım o yüzden böyle bir hata yaptım.
R5 3500X, GTX 1660 Super, 16 GB 3200 MHz RAM, 75 Hz 1 ms monitör.
İnternetteki yorumları okuyunca biraz tedirgin oldum PC toplamayı ben 2 yıldır bekliyordum.
Aklıma gelmedi o anki heyecanla gelse soracaktım.
Çok haklısın bekliyorum inşallah söylediğin gibi gelir teşekkürler, iyi günler.
GTX 1660 Super, R5 3500X, 16 GB 3200 MHz RAM, 75 Hz 1 ms monitör.
Aga keşke öyle bir şansım olsa da İtopya'dan toplasam ama yok mecbur kaldım.
Çok doğru fiyatlar felaket derecede yüksek.
Teşekkürler.
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
Senin sayende biraz rahatladım çok teşekkürler defolu ürün gelmesi beni korkutuyordu öyle bir durum yoksa tercih edilir yarın müşteri hizmetlerini arayıp ne zaman geleceği hakkında bilgi alacağım.
O yüzden aldım ben de dolar bir anda fırlıyor sonra iyice artıyor fiyatlar ödeyeceğim miktar belli olsun sabit kalsın.
Ben internetteki forumlara, sitelere bakmadım o an çok heyecanlıydım bunu düşünemedim.
Yazım hatasından dolayı ceza yedim fotoğraf kanıtı.
GTX 1660 Super, R5 3500X, 16 GB 3200 MHz RAM.
Katılıyorum ama yapacak bir şey yok yani bir soğuk su içsin.Ya aslında kusura bakmayın ama size müstehak bu durum, 12500TL gibi absürt bir fiyata pc alıyorsun hemde gtx 1660super ryzen 5 3500x sistem üstüne birde aldığın monitör 75hz daha da saçmaaçıkçası üzüldüğümü söyleyemiyorum sonuçta insan kazık yiye yiye atmayı öğrenir cebinizden fazladan çıkan 4000TL umarım sizinde bazı şeylerde gözünüzü açmanızı sağlar.
Teşekkür ederimKatılıyorum ama yapacak bir şey yok yani bir soğuk su içsin.
Ayrıca isminizi çok beğendim.![]()
Geçen cumartesi günü (31.10.2020) bir hata yaptım ve Evkur'dan oyun bilgisayarı aldım. Normalde bilmediğim yerden araştırmadan ürün almam ama o günkü heyecanla araştırmayı unutmuşum. Neyse, biz gittik Evkur'a oradan istediğim bilgisayarın özelliklerini saydım. Görevli baktı, not aldı oradan kasaya gittik. Onu büyük bir kağıda aktardı falan çıkarken de sordum, bilgisayar ne zaman diye 1 haftaya gönderilir dediler.
Babam 2 gün önce bilgi almak için aradı, 5 iş günü içinde bilgi verilecek dediler. 2 gündür internetteki Evkur yorumlarına bakıyorum neredeyse hiç iyi yorum yok. Baktıkça içim acıyor, kimine defolu ürün göndermişler kimini aylarca bekletmişler müşteri hizmetlerini arayacağım bir türlü vakit bulamıyorum. Sadece gece saatlerinde vaktim oluyor, o zaman da kapalı oluyor zaten ben de burada bilen birileri varsa diye buraya yazıyorum. Bilgisayarım ne kadar sürede gelir? Arızalı bir bilgisayar mı gönderirler? Ne yapmalıyım? Siparişi iptal et, başka yerden al demeyin. Kredi kartı problem olduğu için senet yapıyor diye Evkur'dan aldık. Normalde Vatan'dan alacaktık ama kredi kartı sorunu bir türlü çözülmüyor.
Hocam çok temiz kazık yemişsiniz.İlk başta araştırmadım o yüzden böyle bir hata yaptım.
R5 3500X, GTX 1660 Super, 16 GB 3200 MHz RAM, 75 Hz 1 ms monitör.
İnternetteki yorumları okuyunca biraz tedirgin oldum PC toplamayı ben 2 yıldır bekliyordum.
Aklıma gelmedi o anki heyecanla gelse soracaktım.
Çok haklısın bekliyorum inşallah söylediğin gibi gelir teşekkürler, iyi günler.
GTX 1660 Super, R5 3500X, 16 GB 3200 MHz RAM, 75 Hz 1 ms monitör.
Aga keşke öyle bir şansım olsa da İtopya'dan toplasam ama yok mecbur kaldım.
Çok doğru fiyatlar felaket derecede yüksek.
Teşekkürler.
EVKUR
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.www.evkur.com.tr
Senin sayende biraz rahatladım çok teşekkürler defolu ürün gelmesi beni korkutuyordu öyle bir durum yoksa tercih edilir yarın müşteri hizmetlerini arayıp ne zaman geleceği hakkında bilgi alacağım.
O yüzden aldım ben de dolar bir anda fırlıyor sonra iyice artıyor fiyatlar ödeyeceğim miktar belli olsun sabit kalsın.
Ben internetteki forumlara, sitelere bakmadım o an çok heyecanlıydım bunu düşünemedim.
Yazım hatasından dolayı ceza yedim fotoğraf kanıtı.
GTX 1660 Super, R5 3500X, 16 GB 3200 MHz RAM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.