Evlenmek için kaç para lazım?

Evleneceğin kişiye göre değişir. Burada o fiyatı evlenen 2 kişi biçiyor aslında.

Bazı kızlar var ki market listesi verir:
-Altın saat
-Şu kadar bilezik
-Beştaş/tektaş/daha fazla taş
-Altın küpe, altın kolye vs.

Sevgi demek, evlilik demek, huzur demek yukarıdaki listeler gibi olmamalıdır. Bunu yapıyorsan evleniyorum, yapmıyorsan güle güle diyen biriyle evlenmeyin, o anda ilişkinizi bitirin zaten.

Maddi kazancına göre de değişir tabii ki. Bana göre çok şatafatlı bir şeye gerek yok. 1 gün sonra herkes unutup, hayatına devam edecek. Ortalama bir düğün + yurt dışında 1 hafta balayı yeterli.

Ev, eşyalar gibi konular da var tabii ki. Hayat müşterek, evi birlikte alırız. Eşyalar içinde sanırım en az bir 50.000TL'yi gözden çıkarmak gerek.

Son düzenleme:
İlk olarak evi alacaksın, evin içini döşeyeceksin koltuklarını alacaksın eşyasını dizeceksin sonra kızı bulacaksın.
İlk olarak kızı bulursan işin zor olur

Düğün bana göre boş iş, tut bir konferans salonu "Biz evleniyoruz" diye seslenin

Hesaplarıma göre anlattıklarım için 500.000 TL yeter sana

Ev alacak mısınız yoksa kirada mı kalacaksınız? Araba alacak mısınız? Düğün nerede yapılcak? Gelinlik kira mı yoksa alacak mısınız? Her şey fiyatı etkiler.
Evim var arabam yok 4. Sınıf makina müh okuyorum kız sorup duruyo

Belediye nikahı bedava kıyıyor. Ama insanlar 100bin lerce lira harcayabiliyor.
O yüzden kimin kaç paraya evlendiği değil senin kaç paraya evlenebileceğin önemli.
Bunu da bilecek tek kişi sensin maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…