Düğün gelenektir. İsteyen istediği gibi yapar. Kusura bakmayın ama sizin kimsenin geleneğine saçma demeye hakkınız yok. Hindistan'a gidin, bu ineklere mi tapıyorsunuz aptal varlıklar diyin, 2 günlük ömrünüzden olursunuz.Düğün gibi bir saçmalığı yapmazsanız, sadece ev masrafları ile kurtulursunuz.
"Evlilik" denilen şey olmadan da yapılabilir bu dediklerin. Boşuna tartışmayalım ben böyle düşünüyorum.
Düğün gelenektir. İsteyen istediği gibi yapar. Kusura bakmayın ama sizin kimsenin geleneğine saçma demeye hakkınız yok. Hindistan'a gidin, bu ineklere mi tapıyorsunuz aptal varlıklar diyin, 2 günlük ömrünüzden olursunuz.
@teodoros Bir düğün evlilik için 65 bin TL vay bee... O paraya ufak bir nikah kıyılıp az Avrupa ve güzel bir Türkiye tatili ne gider. Yine geldik geleneklere...
Tanzanya, diye biliyorum.Tam hatırlamıyorum. Kocaları ölünce kadınlar da öldürülüyor, aynı mezara gömülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.