Evlenmek mantıklı mı?

yumurtaaa313311

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Pro 2025 M4 Pro 16 gb ram
Meslek
Yazılım mühendisi
25 yaşındatım ve sevgilimle evlenmeyi düşünüyorum. 1 senedir sevgiliyiz. Ailelerimizi tanıştırdım ama içinde evlenınce her şeyim elimden gidecek gibi bir his var. Evlenmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
25 yaşındatım ve sevgilimle evlenmeyi düşünüyorum. 1 senedir sevgiliyiz. Ailelerimizi tanıştırdım ama içinde evlenınce her şeyim elimden gidecek gibi bir his var. Evlenmek mantıklı mı?
Bu dönemlerde evlenmek hiç de mantıklı değil eğer çocuk yapmayacaksanız mantıklı fakat çocuk olacaksa mantıksız maaş yetersiz geliyor iki taraf birbirine giriyor belli belirsiz sebepten sonra boşanma öbür boyu nafaka vs. vs. Size kalmış.

Bu dönemlerde evlenmek hiç de mantıklı değil eğer çocuk yapmayacaksanız mantıklı fakat çocuk olacaksa mantıksız maaş yetersiz geliyor iki taraf birbirine giriyor belli belirsiz sebepten sonra boşanma öbür boyu nafaka vs. vs. Size kalmış.

Maaş'ım yeterli ve çocuk yapmayı düşünmüyorum ama her şeyim elimden gidecekmiş gibi geliyor.

Şu ekonomide değil gibi. Düğün salonuna verilecek parayı altınlar karşılar da başka eve çıkacaksınız, o eve eşya alacaksınız. Çok çok uzun iş ve para gerektiriyor. Fikrimce, yurt dışına çıkmanız daha iyi olabilir.

Sevgilinin olmasinin mantigi nedir? Evlenmektir nednesevgili olup da belirli bir sure birbirinizi sevipdikten sonra evlenmeyesinizki? O zaman direk sevgilide olmamalisiniz.

Ailenize danışmanız daha iyi olur. Evlenmek şirket kurmak gibi değil ki artı ve eksileri tartışalım. Fedakarlık, sevgi, saygı...

Maaşım çok iyi ama kalite standartlarım düşer mi ev iki kişi olunca ne olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı