Ambulans Şoförü
Hectopat
Mesleğimden dolayı gelemem ☹cumartesi düğünüm var beklerim kardeşlerim
Mesleğimden dolayı gelemem ☹cumartesi düğünüm var beklerim kardeşlerim
Yani bence sultanlık değil. Uzun süre tek başına yaşamadan bu cümleyi kimse kurmasın. Tek yaşamak kolay değildir çünkü. Kafama göre biri olsa, aşk olsa ve dünyaya aynı açılardan bakabileceğimiz bir insan olsa evlenirim ben mesela.O zaman bekarlık sultanlıktır diyoruz?![]()
2 aylık var ama 1 tane yetiyor çocukEvli değilim. Sevgilim de yok uzun süredir. Sabah günaydın diyeceğim, gece de iyi geceler diyeceğim biri de yok, kafam hiç olmadığı kadar rahat. Enerjimi farklı alanlara saçabiliyorum.,
Ama her zaman dediğim gibi, sevgilinin yokluğu da varlığı da ayrı bir derttir.
Evlilik ciddi bir müessese, iyi düşünmek gerekirHa bir de 30 ve üstü kadınlarla ilişki yaşarsanız evlilik için zorlanabilirsiniz. Zira bayanların hormonları canlandığından, anne olma istekleri artacaktır. Haberiniz olsun.
Maksimum 2 olur benim için. Daha fazlası için takatim olmaz herhalde2 aylık var ama 1 tane yetiyor çocuk![]()
Bu konuda size çok hak veriyorum. İnsanlar bilinçsizce evlenip boşandıkları ve arkalarında suçsuz çocuklar bıraktığı için özellikle gençlerde evlenmem olgusu başladı. Fakat evlenmek istemeyip 30 yaşını geçtikten sonra yalnızlık bunalımına giren insan sayısı çok fazla. Durumu gayet iyi olan bir hocamın sözünü aktarıyorum: "Binecek Mercedesim var ama yan koltuk boş olduğundan bisikletle okula geliyorum. Yalnız olmak eskiden düşündüğüm gibi güzel bir şey değilmiş."Yani bence sultanlık değil. Uzun süre tek başına yaşamadan bu cümleyi kimse kurmasın. Tek yaşamak kolay değildir çünkü. Kafama göre biri olsa, aşk olsa ve dünyaya aynı açılardan bakabileceğimiz bir insan olsa evlenirim ben mesela.
Evlilik, yansıtıldığı kadar kötü bir şey değil. Ama bizim insanımız olgunlaşmadan karşısına çıkan ilk kişiyle evlenince, sonu hazinle bitiyor tabii ki.
Uzun süredir yalnız yaşıyorum, bazen canım acayip sıkılıyor. Dediklerine katılıyorum dostum.Yani bence sultanlık değil. Uzun süre tek başına yaşamadan bu cümleyi kimse kurmasın. Tek yaşamak kolay değildir çünkü. Kafama göre biri olsa, aşk olsa ve dünyaya aynı açılardan bakabileceğimiz bir insan olsa evlenirim ben mesela.
Evlilik, yansıtıldığı kadar kötü bir şey değil. Ama bizim insanımız olgunlaşmadan karşısına çıkan ilk kişiyle evlenince, zevk uğruna 2 tane de çocuk yapınca sonu hazinle bitiyor tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.