Evli Misiniz Bekar Mısınız?

Evli Misiniz yoksa Bekar mısınız

• Oy verenlerin toplamı
    118
Bekarım. Ama nişanlıyım şu an:) En kısa zamanda da evlenmeyi planlıyoruz zaten. Doğru insan varsa yanınızda yapamayacağınız iş yok emin olun;)

Doğru insanı bulduysanız hiç macera aramayın çok üzülürsünüz sonra;)

Sevdiğin insan ile yuva kurup aynı çatı altında yaşamak güzel bir duygu olsa gerek. Lakin bu zamanda bırak karşındaki insana güvenmeyi kendine bile güvenmeyeceksin. Bireysel çıkar ve menfaat endeksli bir yapıya büründü toplumlar. Her gün neler görüyoruz,duyuyoruz.

Dolayısı ile henüz yaşım genç olsa da ileri de evlenmeyi düşünmüyorum.Ama kesin konuşmakta istemiyorum. İnsanın karşısına ne zaman neler çıkacağı da belli olmuyor bu hayatta.

Uzun bir ilişkiden koptum uzun süredir ilişkim yok. Bekarlık sultanlık ama bir yere kadar, :) belli bir yaşa gelince insanda farklı duygular ağır basıyor. Artık düzen istiyor, kucağına bir çocuk almak istiyor. Yorum yazanların %80'i liseli yani bunları anlayacak yaşta olmadığı için bunları anlaması normal. Bir yaştan sonra artık her şey bitiyor, insan akşam eve gelince göreceği ve aynı yastığa başını koyacağı bir eş arıyor. Çevremde herkes evleniyor, arkadaş çevresinin de doğal kimyası ve şartları değişiyor. Akşam dışarı çıkıp gece yarısına kadar takıldığım adalar şimdi evinde oturuyor. Özet olarak kendinizi ilişkiden soyutlamayın gençler, doğru kişi ile doğru zamanlamayla her şey iyi. Tek sıkıntı ne yazık ki çoğu bozulmuş ve yozlamış olan bizim kadın toplumumuzda doğru kişiyi bulmak. Herkese bol şans. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı