Evliler tuvaletini yaparken kapıyı kapatır mı?

Evliler veya en azından cinsel ilişkiye girmiş sevgililer aynı evde yaşıyorken ve evde kimse yoksa tuvaletini yaparken kapıyı kapatır veya kilitlerler mi?

Aynı şekilde banyo ederken de kilitlerler mi?

Boyle bir şeyi neden merak ettiniz'ki evlenince aklınızda fanteziler mi var sizin.

Birbirlerini mi izlesinler? Ayrıca evlilerde mahrem yer cinsel ilişkide olur gidip te kadın olmadık yerde orasını burasını açmaz. Sen herhalde evliliği cinsellikten ibaret sanıyorsun.
Ben göreceğini gördü zaten kimden neyi gizliyorum kapıyı neden kapatayım kafasındayım. Ben tuvaletimi yaparken onun da gelip ellerini yıkamasından dişlerini fırçalamasından rahatsız olmam ama karşımdaki kişinin de fikirleri önemli. Bizim evdeyken tuvaletimi falan yaparken kapıyı kapatmam isteyen girsini lavabodaki işlerini halletsin benim çıkmamı beklemesin. Şu alt takımları bu kadar tabulaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Çoğunluğu kapatmıyor. Hatta evli olmalarına gerek yok, beraber oturanlar da kapatmıyor. Hatta bu konuda en rahat arkadaşım sevgilisi bile evdeyken kapatmıyordu. :)

Ben göreceğini gördü zaten kimden neyi gizliyorum kapıyı neden kapatayım kafasındayım. Ben tuvaletimi yaparken onun da gelip ellerini yıkamasından dişlerini fırçalamasından rahatsız olmam ama karşımdaki kişinin de fikirleri önemli. Bizim evdeyken tuvaletimi falan yaparken kapıyı kapatmam isteyen girsini lavabodaki işlerini halletsin benim çıkmamı beklemesin. Şu alt takımları bu kadar tabulaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Kokuya dayanabilen girsin halletsin işlerini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı