Evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mesele seks değil düşünsene evli olmadığın bir kadın 3 aylık hamile 6 ay sonra bir çocuk doğacak ama daha ne eviniz ne var ne ailenizin haberi var + duyunca diğer bütün insanların diyeceği var.
Birileri bir şey diyecek diye yaşıyorsanız işiniz zor.

Mesele seks değil düşünsene evli olmadığın bir kadın 3 aylık hamile 6 ay sonra bir çocuk doğacak ama daha ne eviniz ne var ne ailenizin haberi var + duyunca diğer bütün insanların diyeceği var.
+Haram

Gülme emojisi atan arkadaşlar neden attıklarını yazarlarsa bende bilgilenirim.

Son düzenleme:
Bir çiftin beraber yaşaması için illaki evlenmeleri gerekmiyor bence. Fakat burada evlenmeyene ev vermeme, evli olmayıp beraber yaşayanlara tuhaf bakma gibi durumlar oluyor.

Millet ne diyecek diye düşünürsen hayatını yaşamazsın onun dışı korunma yöntemleri var herkes biliyordur.

Dostum böyle yaşayamazsın kafan patlar birkaç yıl sonra özellikle bu turco halkı ayıptır söylemesi yobazlıkta çığır açıyor onların dediğini kulağına takacak olursan hiç yaşayamazsın ciddi diyorum.

Dostum böyle yaşayamazsın kafan patlar birkaç yıl sonra özellikle bu turco halkı ayıptır söylemesi yobazlıkta çığır açıyor onların dediğini kulağına takacak olursan hiç yaşayamazsın ciddi diyorum.

Tamamen doğru kim ne derse desin zaten sadece çocuk var diye evlenilirse adamakıllı evlilik olmaz.

Tamamen doğru kim ne derse desin zaten sadece çocuk var diye evlenilirse adamakıllı evlilik olmaz.

Çocukta iyi büyümez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı