İlgilenmeyeceğim bir şey gibi gözüküyor şu anlık, evlilik şu an olmaz zaten de ilişkiler hiç benden değil.
Neden?İşlere resmiyet katmak ve Türkiye gibi bir yerde çift olarak hayatta kalmak adına bence iyi. Başka bir yerde yaşasaydık gerekli değil diyebilirdim.
Böyle bir konu gördüm: Mahalle düğünlerinin yapılması normal mi? ben de bir konu açmak istedim, evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yasal seks?
Birileri bir şey diyecek diye yaşıyorsanız işiniz zor.Mesele seks değil düşünsene evli olmadığın bir kadın 3 aylık hamile 6 ay sonra bir çocuk doğacak ama daha ne eviniz ne var ne ailenizin haberi var + duyunca diğer bütün insanların diyeceği var.
+HaramMesele seks değil düşünsene evli olmadığın bir kadın 3 aylık hamile 6 ay sonra bir çocuk doğacak ama daha ne eviniz ne var ne ailenizin haberi var + duyunca diğer bütün insanların diyeceği var.
Bir çiftin beraber yaşaması için illaki evlenmeleri gerekmiyor bence. Fakat burada evlenmeyene ev vermeme, evli olmayıp beraber yaşayanlara tuhaf bakma gibi durumlar oluyor.Neden?
Mesele seks değil düşünsene evli olmadığın bir kadın 3 aylık hamile 6 ay sonra bir çocuk doğacak ama daha ne eviniz ne var ne ailenizin haberi var + duyunca diğer bütün insanların diyeceği var.
Mesele seks değil düşünsene evli olmadığın bir kadın 3 aylık hamile 6 ay sonra bir çocuk doğacak ama daha ne eviniz ne var ne ailenizin haberi var + duyunca diğer bütün insanların diyeceği var.
Dostum böyle yaşayamazsın kafan patlar birkaç yıl sonra özellikle bu turco halkı ayıptır söylemesi yobazlıkta çığır açıyor onların dediğini kulağına takacak olursan hiç yaşayamazsın ciddi diyorum.
Tamamen doğru kim ne derse desin zaten sadece çocuk var diye evlenilirse adamakıllı evlilik olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.