Evren için ırk önerileri

299884

Kilopat
Makaleler
1
Sabahtan beri düşünmekten içim şişti. Aklıma düzgün bir fikir gelmiyor. Bi' de Technopat ailesine sorayım dedim. Var mı şöyle birkaç öneriniz? İnsanlara benzese hoş olur gidip de absürt absürt şeyler yazmayın. Ortalama bi' İnsanın görünüşüne sahip olsun. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Osmosian.

Bir çizgi filmden hatırlıyorum, şöyle bir isim vardı:

Cosmosapien.

Bu arada ben sizin ne demek istediğinizi anlamadım, değişik bir isim önerisi istiyorsunuz sanırım.
Mod arkadaşlar başlıkla oynamışlar biraz. Kendi kuracağım evren için farklı bir ırk önerisi istiyorum. Aklıma 3-5 şey geldi fakat daha fazla fikir daha iyidir dedim kendimce.

Detroit: Become Human'daki Android'lerden bir ırk yapılabilir. Tamam belki genel anlamda robot olarak geçiliyor fakat robotlar arasında da en çok insana benzeyenlerden bence. Tabii şu anda hayali bir şey o kadar gelişmiş bir Android türü ama bir düşünün hani böyle tip bir ırk var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı