Evren Yaratıldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birincisi sayı ne kadar olursa olsun sonuçta 0 ile 1 arasındaki farkı görmek istemiyorsunuz gibi. İkincisi ben yanacaksın gibi laflar yazdım mı? Üçüncüsü kurtarmak derken ne demek istiyorsunuz? Ayrıca Türklerin zorla müslüman olduğu iddiası çürütülmüştür. Tabi siz taraflı düşüncelerinizin etkisinde kaldığınız için farklı açılardan araştırmayı hiç düşünmüyor gibisiniz. Ve bilgi konusunu biraz daha açıklayın. Öyle cümleler kurup sonra cevap bekliyorsunuz. Yani tam istediğinizi yazın. Ve ayrıca siz neden Allah'ı hedef alıyorsunuz ki?

Sistem özelliklerinizi yazmamışsınız, bu sebepten ne yazıkki sorunuzu cevaplayamıyorum.

Not: Şaka bir yana gerçekten düşündürücü.

Son düzenleme:
Bak hala şu 0 ile 1 farkını dile getiriyorsun. Mesela hindu dinine mensup kişi seni görse diyeceği ilk söz: Tanrı seni cehennemde yakacak, onun gazabından kork.

Yani her din kendini haklı görüyor öyle değil mi? Her din kendi içinde özel. Senin için İslam özel anlıyorum. Söylediğin gibi binlerde çocuğun önemi yok, benim çocuğumun önemi var. Din de aşa yukarı böyle bir şey ama anlatmak istediğim şey şu: Misal dinsizlik de benim çocuğum. Nasıl ki İslam senin çocuğun ise. Sen kendi çocuğunu seviyor ve diğer çocukların önemini kabul etmiyorsun. Sen 9998 tane çocuğun özel olduğunu kabul etmiyorsun. Ben de 9999 tane. Aynı zamanda benim de bir çocuğum var.

Sana göre herşey çürütülmüştür, evrim de yalandır zaten.

Kurtarmak derken neyden bahsediyor muyum? Yav ben dinini yok etmeye çalışıyorum ve insanlar savunmayı başka sahada yapıyor. Ben A mahallesindeki camiye bomba atıyorum. Eee sen gidip B mahallesindeki caminin önüne siper kazıyorsun. Böyle saçma savunma argümanları olamaz.

Bir din hak olup olmadığı delilerle sunar. Siz acaba hiç araştırdınız mı? Bak evrim diyerek olayları açıkladığınızı söylüyorsunuz. Size soru bugün su acaba neden sudur?

Bir din hak olup olmadığı delilerle sunar. Siz acaba hiç araştırdınız mı? Bak evrim diyerek olayları açıkladığınızı söylüyorsunuz. Size soru bugün su acaba neden sudur?
Emin ol tüm dinler hak olduğunu iddia ederek deliller sunuyor. Her insan içine doğduğu dini kabul ediyor. Coğrafya kaderdir.

Evrim deyip küçümsedin. Evrim bir "teori." Hipotez değil.

Ademden geldik oke... Kafana göre yaşa.

Ben soruma cevap alamadım.

@gaf2134 Su neden mi su? Soru garip?

Su nasıl oluştu diye sorabilirsin. Ne demek yani su neden su?

Duymak istediğin cevap nimet mi?

@gaf2134 Su neden mi su? Soru garip?

Su nasıl oluştu diye sorabilirsin. Ne demek yani su neden su?

Duymak istediğin cevap nimet mi?
Kısacası varlık neden var. Yani suyun su olması şart mı? Bir kaç defa altan alta beni eleştiri yapıyorsun. Orda nimet mi demek istedim? Neden garip olsun ki? Konu felsefe değil mi?

Bilmiyorum ve çok merak ediyorum.

Bu çok saçma. Evrim karşıtlarının demesi gibi: Neden balık kafalı at yok. Balıklar neden balık? Gibi...
Bak hala aynı şekilde yapıyorsun. Ben evrim ile ilgili bir şey demiyorum. Örneği değiştireyim mavi renk mavi olmasınını bir nedeni var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…